Későn fogant meg azért jött meg a menseszem?
júl 30 án barnás folyásom volt ez tartott aug 5 ig ,és 6 án megjött,10 -én el is múlt a hőm 37 de néha leesik 2 fokot
a hasam szurkál kicsit meg sokat van hányingerem volt valaki így hogy megjött és terhes volt?Tesztet még nem csináltam de hétvégére tervezem,doki még korai lenne?
Ha későn fogan meg, akkor azt jelenti hogy mondjuk a 28 napos ciklusod nem a 14-ik napján volt peteérésed, hanem a 19-ik napján, ami azt eredményezni, hogy a mensid 14 nap múlva fog megjönni, vagyis a 33-ik napodon!
A megfogan és beágyazódik akkor ott is marad.
Akkor nem marad ott, hogyha sajnos nem tud beágyazódni, megtapadni, így lelökődik, ilyen formában sajnos megjöhet.
Olvastam egy cikket hogy az elöregedett petesejt (amit az utolsó utolsó pillanatában termékenyített meg a kiskatona) kissebb valószínűséggel marad meg. Így is el lehet veszíteni.
Ne aggódj, várj egy picit, és tesztelj!
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!