Tanácstalan vagyok, a nővéremről van szó. Beszéljek vele vagy ne?
Nem tudom pontosan, hogy mióta, de 4-5 hónapnál nem régebb óta próbálkozhatnak a babával. Viszont azóta nagyon feszült, hisztis, kedvtelen, stb. Szerintem ki van borulva, hogy nem jött még össze. Szeretnék róla erről valahogy beszélni, hogy ne görcsöljön rá ennyire, csak nem.tudom, hogy hozzam fel a témát. Szeretnék neki segíteni, tudnék is, egyrészt mert túl vagyok sok mindenen, 19-23 éves koromig alig volt menstruációm, orvostól orvosig jártam, plusz idén végzek az orvosin.
Próbáljak vele beszélni vagy hagyjam inkább? Mert tudom, hogy sokan nem szeretik, ha a baba-témával "zaklatják" őket. Megkérdezte, hogy melyik nődokihoz menjen, de ennyi volt minden.
Köszi a kérdésed :) Minden rendben, jövő héten szülök császárral mert farfekvéses a babám, de ezt leszámítva minden teljesen zökkenőmentes volt végig :) Kislányom lesz :)
A nővéredékkel mi újság? Van már baba?
De jó, akkor biztos minden rendben lesz már nálatok. :)
Ők is jól vannak, a 41. héten lett meg császárral, nagyon aranyos baba, ma 4 hetes. :)
Mármint nem az a jó, hogy farfekvéses, de így legalább császárral biztos minden rendben lesz. :)
Nővérem is nagyon szerette volna hüvelyi úton megszülni, pár napig "depis" is volt, hogy császár lett belőle, de most már nem bánja. :)
Szia!
Jól vagytok, minden rendben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!