Ez valóban pozitív?
Elég érdekes és hosszadalmas a sztorim: Több hónapja babát szeretnénk a férjemmel, az utolsó menstruációm szeptember elején volt, ma már az 52. ciklusnapomon járok(nem teljesen szabályosak a ciklusaim, de 35 napnál nem tartott sosem tovább). Eddig többször teszteltem, mind negatív lett, beletörődtem, hogy nem sikerült ez a hónap sem. A késés miatt terveztem, hogy felkeresem a nőgyógyászom, de mivel heti egyszer rendel, a múlt heti ünnep bekavart, így még nem jutottam el hozzá.
Volt itthon még egy x-epil tesztem, gondoltam ellövöm, hát ez lett belőle:
Ti is látjátok a második csíkot?
De, lehet, hogy kicsit több, mint 10 perc után jött ki, 15-nél nem volt több mire ránéztem. Lehet ez száradási csík? Más is tapasztalt már ilyent ennél a fajta tesztnél?
Nem furcsa, hogy ennyi késés után is halovány, de jól látható?
Kérlek segítsetek, nem merem beleélni magamat, nehogy csalódás legyen belőle...
Köszönöm:D
Tényleg olyan érdekes, amikor már teljesen lemondtam a dologról, amikor már kicsit sem bíztam abban, hogy baba miatt nem jön meg, és elhittem, hogy valami gond, betegség, hormonzavar vagy ilyesmi okozza a késést, akkor, teljesen véletlenül pozitív. És ráadásul a nagy takarításban el is felejtettem ránézni, miközben az eddigi tesztjeimre kb pislogás nélkül meredtem 10 percen keresztül.
Valóban alig tudom elhinni.
Szerintem is pozitív! Most nekem is halvány csíkos lett az xepilem, de a tiédnél halványabb szerintem. Mi is több mint egy éve várjuk a babánkat, most vagyok a 36.-ik ciklusnapon. Átlagban 31 naposak a ciklusaim, de volt több 32-es és volt 35 napos is.
Huuuu, nagyon drukkolok hogy végre babátok legyen! :)))
Itt az én tesztem, szóval a Tiéd 100% pozi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!