Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez valóban pozitív?

Ez valóban pozitív?

Figyelt kérdés

Elég érdekes és hosszadalmas a sztorim: Több hónapja babát szeretnénk a férjemmel, az utolsó menstruációm szeptember elején volt, ma már az 52. ciklusnapomon járok(nem teljesen szabályosak a ciklusaim, de 35 napnál nem tartott sosem tovább). Eddig többször teszteltem, mind negatív lett, beletörődtem, hogy nem sikerült ez a hónap sem. A késés miatt terveztem, hogy felkeresem a nőgyógyászom, de mivel heti egyszer rendel, a múlt heti ünnep bekavart, így még nem jutottam el hozzá.

Volt itthon még egy x-epil tesztem, gondoltam ellövöm, hát ez lett belőle:

[link]

Ti is látjátok a második csíkot?

De, lehet, hogy kicsit több, mint 10 perc után jött ki, 15-nél nem volt több mire ránéztem. Lehet ez száradási csík? Más is tapasztalt már ilyent ennél a fajta tesztnél?

Nem furcsa, hogy ennyi késés után is halovány, de jól látható?

Kérlek segítsetek, nem merem beleélni magamat, nehogy csalódás legyen belőle...

2014. okt. 28. 09:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez tuti nem száradási csík, pozitív.
2014. okt. 28. 10:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Olyan aranyos vagy! :D Nincs itt semmi kifogás! :))) Gratulálok! Veled örülök. Még így ismeretlenül is, komolyan! :)) Olyan jó érzés ezt látni és szép lassan felfogni :)) Még napok múlva is lesz olyan érzésed, hogy "úúúristen, komolyan?" :D Én sorozatban minden reggel gyártottam a teszteket, mert nem hittem el :)) Azóta egy éves :)
2014. okt. 28. 10:17
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm:D

Tényleg olyan érdekes, amikor már teljesen lemondtam a dologról, amikor már kicsit sem bíztam abban, hogy baba miatt nem jön meg, és elhittem, hogy valami gond, betegség, hormonzavar vagy ilyesmi okozza a késést, akkor, teljesen véletlenül pozitív. És ráadásul a nagy takarításban el is felejtettem ránézni, miközben az eddigi tesztjeimre kb pislogás nélkül meredtem 10 percen keresztül.

Valóban alig tudom elhinni.

2014. okt. 28. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is pozitív! Most nekem is halvány csíkos lett az xepilem, de a tiédnél halványabb szerintem. Mi is több mint egy éve várjuk a babánkat, most vagyok a 36.-ik ciklusnapon. Átlagban 31 naposak a ciklusaim, de volt több 32-es és volt 35 napos is.

Huuuu, nagyon drukkolok hogy végre babátok legyen! :)))

Itt az én tesztem, szóval a Tiéd 100% pozi! :)

[link]

2014. okt. 28. 11:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Pozinak mondanám én is, de reggel probálj ki még 1 tesztet! 😊
2014. okt. 28. 11:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Én a tiéden is határozottan látom a másodikat:) Gratulálok! :)
2014. okt. 28. 12:08
 17/23 A kérdező kommentje:
Ma reggel is csináltam egy tesztet, két csíkos lett:) és most figyeltem, 4 perc alatt határozottan lehetett látni a csíkot, bár még ugyanolyan halvány, mint tegnap.
2014. okt. 29. 08:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Mikor mész orvoshoz?
2014. nov. 3. 12:36
 19/23 A kérdező kommentje:
Jövő hétre kaptam tőle időpontot. Azt mondta, ha nem vérzek, nincs semmi panaszom, akkor nem olyan nagyon sürgős. Görcsölget a hasam alja, igaz nem fáj, de érzem. Azt mondta, hogy ez elég gyakori.
2014. nov. 3. 18:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia. Mi újság veletek? Van vmi jó hír? ???:-)
2014. nov. 13. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!