Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érvényes így az xepil teszt?...

Érvényes így az xepil teszt? Vagy ez így negatív? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csináltam egy xepil tesztet, és időn belül éppen csak látható volt egy halvány csík, de nem is voltam benne biztos hogy ott van, már arra is gondoltam talán csak az én képzeletem. Viszont száradás után elég egyértelművé vált az a csíkocska, de az már jóval 10 perc után volt.

Érvényes lehet így a teszt? Halvány pozitív vagy inkább negatív így a teszt? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Tévesen is jöhet ki ilyen "erős" csík?

Köszönöm a válaszokat!

[link]

2014. okt. 28. 05:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ilyenek az én csíkjaim is, 25-én kellett volna nem megjönni :)

Gratulálok :)

2014. okt. 28. 08:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szep csikok;), gratulalok!!
2014. okt. 28. 09:02
 13/24 A kérdező kommentje:

Megyek venni amazon tesztet, hátha az is mutat majd csíkot.

Jajj nagyon izgulok!

Fáj a derekam és a hasam alja, de ha jól emlékszem első terhességemnél is ez volt. Már vagy 3 hete fájt, de nem is gondoltam babára. Majdnem 7 hetesen vettem észre. :)

2014. okt. 28. 09:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Pozi
2014. okt. 28. 11:48
 15/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen természetes fényben, vaku nélkül. Rózsaszín határozottan, remélem szellemcsík nem lehet ilyen "látványos".

2014. okt. 28. 11:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Biztosan nem szellemcsík.

De én a helyedben tesztelnék újra pár nap múlva, mert nekem is volt pont ugyanilyen tesztem és nem volt baba...

Valószínűleg csak kémiai terhesség volt, nem maradt meg. :(

Halkan gratula és megy a drukk! :)

2014. okt. 28. 12:16
 17/24 A kérdező kommentje:

[link]

Az alsó a legfrissebb, azt hiszem ez így nagyon kevés lesz megint... :(

2014. okt. 29. 06:18
 18/24 anonim ***** válasza:
De az alsó viszont erősebb, mint a felette lévők. Nyugi, és várj péntek reggelig, akkor csináld a következőt. Addig vigyázz magadra KISMAMA és csak pozitívan gondolkodj.
2014. okt. 29. 07:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyennek! :D erősödik és egyre jobban látszik! :)) Tévesen nem lesz ilyen egy teszt.
2014. okt. 29. 07:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi a gond ezekkel a tesztekkel? Hidd már el, hogy babát vársz! :-)
2014. okt. 29. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!