Ha a menstruáció után 2 nappal szexeltünk a párommal, akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:54
3/11 A kérdező kommentje:
Van egy 2 ès fèl èves kisfiúnk ès nagyon örülnènk egy màsodiknak! Úgy èrzem kicsit elsiettük a dolgot, kellett volna mèg vàrnunk pàr napot, de nem bìrtuk ki! :)
2014. okt. 27. 21:10
4/11 anonim válasza:
Később is lehetett volna szexelni. Amúgy igen, van rá esély, barátnőm a ciklusa 5. napján esett teherbe és többektől hallottam már, hogy mensi után voltak együtt, nem is peteéréskor.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen lehetett volna, de nàlunk ez bonyolultabb kèrdès! A kisfiamra 3 èvet vàrtam!
Kiderült, hogy a fèrjemnek nagyon kevès a spermaszàma! Sokat kísèrleteztünk a 3 èv alatt! A doki azt tanàcsolta, hogy ne csinàljuk gyakran! Amikor 2 hetet voltunk visszatartàson, akkor jött össze a baba!
Ezèrt nem olyan egyszerü nekünk!
2014. okt. 27. 21:25
6/11 anonim válasza:
Ja értem , bocsi. Szorítok Nektek.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Azt elfelejtettem leírni hogy ez a harmadik napja, hogy görcsölget a hasam! Vègülis ez lehet a peteèrès jele is! tegnap óta viszont a mellemet egy picit nehezebbnek èrzem! Lehet, hogy csak bekèpzelem, mert annyira szeretnèm a bèbit!
2014. okt. 27. 21:35
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy 8 nap utàn lehet valamit èrezni? az elsö terhessègemnèl nem èreztem semmit az elsö 6 hètben, egyszerüen csak nem jött meg!
2014. okt. 27. 21:37
9/11 anonim válasza:
Sajnos még én sem tudom, hogy lehet-e érezni valami, a hét vége felé nemvárom. A beágyazódás elvileg 7-12 nap után van (ovu után), szóval szerintem ilyen korán még nem lehet érezni semmit. Nekem a melleim nagyon fájnak, de már peteéréstől, ma reggeltől pedig többször szúr a hasam, megszédülök, ha hirtelen felállok , de ennyi. Ez mensis tünet is lehet.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez a vàrakozàs...
2014. okt. 27. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!