Lehetek meg terhes?

Figyelt kérdés

Mensi helyett 2 napig taro szakaszos barnas verzesem volt nagyon gyenge. Azt hittem terhes vagyok de a tesztjeim negativak voltak! Azota eltelt 1 het es a cicim egyre kemenyebb es faj a homersekletem egesz nap 37,2 korul mozog!

Tegnapelott teszteltem negativat!

Nem tudom mi van..erdemes meg tesztelnem vagy menjek orvoshoz bar nem tudom mit tudna ilyenkor meg mondani!?

Jart mar valaki igy??? Tapasztalatokat varok!

Koszonom

2014. okt. 27. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, hát nem tudom, hogy megjött-e, tény , hogy 3 napig a múlt héten jött valami, előre barnás, aztán meg mintha rendesen akarna jönni, de ez is csak 3 napig..szóval nem tudom mi van. Ma megyek dokihoz. Majd megírom, mindenképp. Nálam baba biztos, hogy nincs..mert mindig negatív volt, és én sem éreztem semmi különlegeset addig is amíg késett..De nem is az, hogy nem éreztem, de a teszt ha negatív akkor mese nincs :) És nálad hétfő!!! Akkor egyszer tesztet csinálsz? Gondolom igen, mielőtt a dokit felhívnád. Jaj szurkolok!
2014. nov. 3. 05:47
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem is volt ilyen verzesem de az a mensi napjan es az is inkabb barnas valami volt nem is igazi verzes..

2 napig tartott es az is szakasos volt..

Szerintem en sem vagyok terhes mar egyaltalan nem erzem magamon azokat a jeleket amit irtam..

Nem teszteltem mert nem tudtam ma venni tesztet..rendeltem egyebkent az amazonrol es holnap vagy holnaputan megjon! Akkor majd tesztelek de elore tudom az eredmenyt..

Irj mindenkepp mi volt a dokinal en jovohetre kaptam idopontot!

2014. nov. 3. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nincs baba, de kint látott valamit, nem tudja még, hogy mi az, mert a méhen kivülire is pozitiv kellett volna legyen. Holnap megyek vérvételre. Majd irok, hogy mi lett..
2014. nov. 3. 18:44
 14/14 A kérdező kommentje:

:((((

Nagyon sajnalom!!!! Kitartas nem lesz nagy gond meglatod!! Gondolok Rad!!!!!!

Nalam lehet ciszta van ahogy utana olvastam az okoknak..

Meglatjuk majd a doki megmondja!

Irj majd ha tobbet tudsz!!

2014. nov. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!