Enyhe alhasi hasszurkálás mitől lehet?
Figyelt kérdés
19-20-ától enyhe alhasi hasszurkálásaim vannak..és derék és hátfájás szerintetek a Beágyazódást érezném? Szeptember 28-án jött meg és 13-án volt Peteérésem és a menstruációmnak csak Hétfőn kellene meg nem jönnie..Egyébként nagyon szeretnénk Babát a párommal!:)2014. okt. 21. 18:01
1/5 A kérdező kommentje:
Légyszi írjatok!:(
2014. okt. 21. 18:12
2/5 anonim válasza:
Hááát, az is lehet, de annyi minden más is. Majd ha elmarad a mensid és rá 2 nappal pozitív a teszt, csak akkor valószínű a terhesség. És akkor még vérvizsgálat. Sajnos a beágyazódás sem jelent ilyen kezdő szakaszban sokat, mert nem akarlak lelombozni, de sajnos a magzatok ilyen korán még felszívódhatnak. Szóval ennyire előre ne kergesd magad bele semmibe, mert sokat fogsz rajta stresszelni.
3/5 anonim válasza:
Alhasi szurkálás nagyon gyakori sokmindentől lehet, ez alapján nem tudod megállapítani azt se hogy beágyazódás azt főleg nem h terhesség. Valahogy bírd ki hogy megjön-e vagy sem :) és tesztel utána
4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!! Nem is nagyon élem bele magam úgy vagyok már vele h jön amikor jön!! Csak kíváncsi voltam mitől vannak ezek a tünetek!
2014. okt. 21. 18:16
5/5 Leninszobor válasza:
Ha ilyet tapasztalsz menj ki a kocsmából (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!