IR diéta mindenképp szükséges Meforal gyógyszer mellett? Bromocriptin mellé kaptam a Meforal gyógyszert.
5.9 lett a cukor eredményem,de 5.8 a határ.Viszont ittam reggel vérvétel előtt cukrosat véletlen,nem nagy mennyiségben.
Nőgyógyász a bromocriptin mellé adta a Meforalt.
168 cm vagyok és 63kg.
Mindenképpen. A diéta betartása fontosabb, mint a gyógyszer szedése.
(mennyivel a vérvétel előtt ittad a cukrosat?)
Kb 1 órával előtte ittam.
Az orvos nem említette a diétát.
és mennyi lett a terheléses cukor és inzulin értéked?
Egyetlen (nem is teljesen) éhgyomri értékből nem lehet megállapítani az inzulinrezisztenciát, és csak úgy nem írják fel a Meforalt sem.
Igen szóltam neki.De a bromocriptin miatt írta fel nekem.Csak nem tudom,hogy akkor most vajon szükség van-e diétára vagy sem a gyógyszer mellett.
SZTK_ban csináltattam.
Volt terheléses vizsgálatod is vagy csak ebből az egy eredmèny alapján gondoljátok az IR-t. Mert csak ez miatt az egy adat alapján nem magas szerintem a cukrod ha nem éhgyomorral csináltátok. Az orvosoddal kellene újra beszélned mert így látatlanba mi nem fogunk tudni segíteni.
Ápolónő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!