Beágyazódáskor minden nőnél jelentkezik a rózsaszín vérzés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy beágyazódáskor minden nőnél jelentkezik ez a rózsaszínes vérzés vagy sem? Vagy van akinek csak enyhén hasszurkálása van és semmi más?2014. okt. 21. 13:17
11/36 anonim válasza:
Köszönöm. Majd írd meg, veled mi lett. Én Corax és Exepil teszteket tartok itthon. Szörnyű ez a várakozás, ólómlábon jár az idő...
12/36 anonim válasza:
Nekem első terhességnél volt egy nap pecsételés. 2 v 3 pötty a betéten. Most a második terhességemnél semmi nem volt, csak bővebb folyás mint szokott lenni.
13/36 A kérdező kommentje:
Szia,értem..!:)
2014. okt. 21. 17:54
14/36 anonim válasza:
Szia. Mikorra nem várod? Én jövő vasárnapra, most 8. dpo-n vagyok. Tegnap éreztem hasszurkát, ma is kicsit, de nem percekig volt erősebb, hanem egész nap gyengébb :) Nagyon fájnak a melleim is. Majd írj, hogy mi lett veled :)
15/36 A kérdező kommentje:
Szia.én most Hétfőre nem várom remélem is h nem fog megjönni!:) Nekem már mára elmúltak teljesen a hasszurkálgatások csak még a derekam fáj és a hátam..Hétfőn kiderül h mitől voltak ezek a tünetek!:)
2014. okt. 25. 10:30
16/36 anonim válasza:
Nekem pozi lett a teszt, igaz halványan. De ez még nem jelent semmit...Majd hétfőn tesztelek újra. Nekem a beágyazódás, ha volt az az aktus utáni 5. napon kezdődött mert akkor volt enyha barnás vérzés, és erős petefészek szurkálás de csak egy éjszakán kersztül. Azóta semmilyen tünetem nincs.
17/36 A kérdező kommentje:
Értem hát drukkolok neked h baba legyen belőle!!:) Én majd csak holnap vagy Hétfőn tesztelek remélem h sikerrel járok!! :/ :)
2014. okt. 25. 12:50
18/36 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy a terhesvitamintól is lehet hányingered! Bőven!
Ha mindennap szeded- mint én- egy idő utána telítődik, és pl nekem fejfájást, hasfeszülést, mellfeszülés, székrekedést, és erős hányingert csinált. Megtévesztő mert szinte ugyanazok a tünetek mint a koraterhességnél.
19/36 anonim válasza:
A másik amitől félek, az a méhenkívüli. Mert annak is van egy olyan tünete, hogy egy kis vérzés, de csak egy napon keresztül tapasztalható az elején. Szóval ha hétfőn is pozi a teszt futok orvoshoz. Állítólag van egy hormonvérvizsgálat- ami kimutatja, hogy méhen kívüli e. Mert a uh az nem mutatja ki a méhenkívülit! És ha a hasi verőér felrobban, akkor kereszt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!