Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvany pozi teszt es mensi...

Halvany pozi teszt es mensi szeru verzes! Most van baba vagy nincs?

Figyelt kérdés

Kesett a mensim 1 napot majd teszteltem egy nagyon halvany pozit. Elotte is tesztelgettem de mindig negativ volt!! Masnap reggel megjott de nagyon keves verezes volt delelott majd egesznap semmi. Este megint kicsi es masnap estig semmi. Akkor megint vereztem de utana egesznap megint semmi. Most itt tartotk es a kerdesem az lenne jart mar igy valaki, hogy megis terhes volt??

Tesztelek majd megint csak varom, hogy megerkezzen!

Itt a tesztem

[link]

2014. okt. 21. 07:57
 1/5 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem irni, hogy 3 honapja talaltak nalam ket 3,5 cm-es cisztat akkor 12 napig szedtem 100mg progeszteront majd megint 12 napig 200mg progeszteront amit 2 hete hagytam abba. Honap vegen kell visszamennem a dokihoz!

A ciszta nem okozhata nalam a teszt eredmenyet mert mindig teszteltem es teljesen negativ volt es a verzesem is mindig oke volt csak nem 5 napig tartott hanem 3-4 napig! Ez most uj nekem!?

2014. okt. 21. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemvárt napján teszteltem, halvány pozitív lett,eltelt egy hét egyik reggel véreztem de nem nagyon, mint ahogy kezdődik a menstruáció,mentem orvoshoz,mert mert tudtam,hogy terhes vagyok (és akkor már egy hete nem jött meg),már csak a vetélést tudta megállapítani aznap már negatív volt a teszt! Én a helyedben mindenképpen elkeresnék egy orvost!
2014. okt. 21. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem most kellett volna megjonnie megis jott de csak igy.. Nem erzem, hogy fajna a hasam..par napig fajt mint ahogy a mensinel szokott de semmi extra..

Koszonom a valaszod! Tesztelek 1-2 nap mulva amint megjon a tesztem es ha addig sem mulik akkor elmegyek a dokihoz!

Kivancsi voltam jart e mar igy valaki, hogy megjott neki de maskepp...

2014. okt. 21. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Abban sem vagyok biztos, hogy ez a teszt halvany pozi e?!
2014. okt. 21. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A kèp nem jó minőségű. Tesztelj, mert ha pozitív irány orvoshoz. Én barnáztam és kaptam rá gyógyszert.
2014. okt. 21. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!