Valoszinu hogy terhes vagyok, szeptember 12 en volt meg utoljara a havim. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 18:23
11/12 anonim válasza:
Szedsz valami vitamint?Folsavat?Mert ha nem akkor szedni kellene!Fejlődés szempontjából az első trimeszter a legfontosabb a pici számára!
Holnap csinálj tesztet már nem korai és ha pozitív akkor nyomás a patikába legalább folsavért!
Legyél már 24 évesen felelősség teljes,pláne ha babát szeretnél!
12/12 anonim válasza:
Én komolyan nem értem, hogy lehet valakinek ennyi esze, inkább itt kérdezed, ahelyett, hogy csinálnál tesztet, most itt erre mit lehet mondani vagy terhes vagy, vagy nem. Ilyen korai időszakban egyébként még tüneteid nem lehetnek, úgyhogy a zabálás sem terhességi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!