Csötörtökön (8. nap) voltam uh. -n akkor volt a petefészkem 35 mm, nyálkahártya 8 mm, és egy 13 mm-es tüsző. Ma megint vltam uh. -n (vasárnap - 11. nap) petefészek 35 mm, nyálkahártya 9 mm, és 14,5 mm a tüsző. Szerintetek ebből még lehet peteérés?
Hogyne lehetne! :-)))
Nyugi, a nyálkahártyádnak is jó a mérete, max. a tüsző nem lesz hatalmas. A doki mit mondott?
Nyugi, biztosan nincs. Ez a hónap akkor erről fog szólni, hogy megbizonyosodj róla, minden rendben! Ha a doki mégis úgy ítéli meg, akkor max. felír Closty-t. Attól biztosan gyönyörű nagy tüszőid lesznek!
Ne aggódj, amúgy ezekből a tüszőkből is lehet még simán tüszőrepedés ebben a hónapban is, hisz még csak a 11. napon vagy! :-)
Na akkor itt az én sztorim, hogy feldobódj! :)
Május óta próbálnak peteérést stimulálni, nem sok sikerrel. Inszemre mentem volna december elején, de gyógyszerektől a 11. napon 1 db 3 mm-es (!) tüszőm érett. Inszem lefújva, peteérés nincs.
Aztán...
Csak nem jött meg, és most már 9 hetes kismama vagyok!!
Sok-sok sikert, kitartást, és el ne keseredj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!