Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csötörtökön (8. nap) voltam...

Csötörtökön (8. nap) voltam uh. -n akkor volt a petefészkem 35 mm, nyálkahártya 8 mm, és egy 13 mm-es tüsző. Ma megint vltam uh. -n (vasárnap - 11. nap) petefészek 35 mm, nyálkahártya 9 mm, és 14,5 mm a tüsző. Szerintetek ebből még lehet peteérés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne! :-)))

Nyugi, a nyálkahártyádnak is jó a mérete, max. a tüsző nem lesz hatalmas. A doki mit mondott?

2010. jan. 24. 12:31
 2/4 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, hogy lát még üszőket, csak mintha az lenne, hogy nem tudnák, hogy mlyk legyn a nyertes. Megvárjuk a 21. napos vérvételt a hormonok miatt és akkor megnézi, hogy kell e gyógyszer. Eddig amiket vezettem görbéket, mindegyiken szépen látszott a pé.-m. Szerinted van/lehet valami baj?
2010. jan. 24. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugi, biztosan nincs. Ez a hónap akkor erről fog szólni, hogy megbizonyosodj róla, minden rendben! Ha a doki mégis úgy ítéli meg, akkor max. felír Closty-t. Attól biztosan gyönyörű nagy tüszőid lesznek!

Ne aggódj, amúgy ezekből a tüszőkből is lehet még simán tüszőrepedés ebben a hónapban is, hisz még csak a 11. napon vagy! :-)

2010. jan. 24. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Na akkor itt az én sztorim, hogy feldobódj! :)

Május óta próbálnak peteérést stimulálni, nem sok sikerrel. Inszemre mentem volna december elején, de gyógyszerektől a 11. napon 1 db 3 mm-es (!) tüszőm érett. Inszem lefújva, peteérés nincs.

Aztán...

Csak nem jött meg, és most már 9 hetes kismama vagyok!!

Sok-sok sikert, kitartást, és el ne keseredj!!!

2010. jan. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!