Ciklus.hu jól huzta be?
Nem ereztem az ovulaciot de a 9.nap igen ...nem ertem akkor hogy most mikor volt babat szeretnenk azert vezetem itt a hot hogy hatja joltudja kalkulalni ...szerintem az alap hon se annyi ahogy behuzta :-/
párom akkor ment külföldre 2napja jött haza igy nem tudtunk együtt lenni sajnos (de nyugi nem ennyit szoktunk együtt lenni :) )
De viszon akor hogy együtt voltunk élesbe ment minden :)
kb 2-3 napja furcsa szúrást érzek a hasamba de nem közvetlen petefészeknél hanem középen néha annyira beleszúr hogy össze rándulok ez valami baj lehet vagy babát jelezne ?
:O lehet veszek egyet akor ovu teszt pozitiv folyamatosan reggel is este is oke hogy nem reggel kell csak kivancsi voltam ra hogy reggel is az-e
Hol csinalok egyet :)
Mindig ilyen magas a hőd?
Írd meg ha csinálsz tetsztet ;)
A magas alaphő nem jelent jót.
Elmennék nőgyógyászhoz és endokrinológushoz.Magas alaphőt pajzsmirigy probléma okoz.Kezdetnek nézetnék egy hormonsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!