Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus.hu jól huzta be?

Ciklus.hu jól huzta be?

Figyelt kérdés

Nem ereztem az ovulaciot de a 9.nap igen ...nem ertem akkor hogy most mikor volt babat szeretnenk azert vezetem itt a hot hogy hatja joltudja kalkulalni ...szerintem az alap hon se annyi ahogy behuzta :-/

[link]

2014. okt. 16. 06:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Érdekes. Mindig ilyen magas a hőd? Egyébként a 7-8.-ik napra tenném az ovut hő alapján. Tényleg csak egyszer voltatok együtt??? Az nem csak babatervezésnél kevés szerintem, de ez csak a privát véleményem.
2014. okt. 16. 07:32
 2/16 A kérdező kommentje:

párom akkor ment külföldre 2napja jött haza igy nem tudtunk együtt lenni sajnos (de nyugi nem ennyit szoktunk együtt lenni :) )

De viszon akor hogy együtt voltunk élesbe ment minden :)

kb 2-3 napja furcsa szúrást érzek a hasamba de nem közvetlen petefészeknél hanem középen néha annyira beleszúr hogy össze rándulok ez valami baj lehet vagy babát jelezne ?

2014. okt. 16. 08:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia! A menzeszed normális volt?
2014. okt. 16. 11:53
 4/16 A kérdező kommentje:
5 napos szokott lenni de lement 3 nap alatt utana csak barnaztam :-/
2014. okt. 16. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem csinálhatnál egy tesztet. Ha mensi előtti együttlétből foganna a baba (ha van) a mensi végén kezdődne a beágyazódás. A hőd is elég magas. Ritka ez állítólag, de nem lehetetlen.
2014. okt. 16. 13:31
 6/16 A kérdező kommentje:

:O lehet veszek egyet akor ovu teszt pozitiv folyamatosan reggel is este is oke hogy nem reggel kell csak kivancsi voltam ra hogy reggel is az-e

Hol csinalok egyet :)

2014. okt. 16. 16:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Holnap* most lattam hogy elirtam
2014. okt. 16. 19:12
 8/16 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen magas a hőd?

Írd meg ha csinálsz tetsztet ;)

2014. okt. 16. 21:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen ilyen magas...bajt jelent ? :O
2014. okt. 16. 22:38
 10/16 anonim ***** válasza:

A magas alaphő nem jelent jót.

Elmennék nőgyógyászhoz és endokrinológushoz.Magas alaphőt pajzsmirigy probléma okoz.Kezdetnek nézetnék egy hormonsort.

2014. okt. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!