A párommal együtt voltunk 21. -én és 22. -én kellett volna megjönnie a menzeszemnek de még nem jött meg. Amikor együtt voltunk végig volt rajta óvszer ami nem szakadt ki és nem is bennem élvezett el. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 08:24
1/2 anonim válasza:
Ne aggód, mert nagyon valószínűtlenen, hogy így ess teherbe. Előfordul, hogy csak késik, és ez sok mindentől lehet. Azért 1 hét múlva tesztelj egyet, de ne paráztasd magad, mert biztos, hogy nem vagy babás!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Am írtam nőgyógyásznak is az is azt mondta, hogy ha terhesség lenne biztos nem ettől. De elötte több int 2 hónapja voltunk csak együtt és akkor is védekeztünk és 5 héttel késöbb még teszteltem is negatívra és rendesen volt 2szer is menzim
2010. jan. 24. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!