Lehetek terhes? Hányingerem van 2hete, szédülök, már sokszor úgy érzem elájulok.
Figyelt kérdés
Fél éve szedek fogamzásgátlót, igaz nem pontos időben veszem be, de sosem hagytam ki 1 szemet sem. Olvastam, hogy sokan teherbe esnek fogamzásgátló mellett, és meg is jön nekik, ezért csak később veszik észre, hogy terhesek.
Most múlt el a menstruációm, ma kezdtem el szedni az új csomag fogamzásgátlót. de a hányinger nem múlik
2014. okt. 14. 19:47
1/4 anonim válasza:
Csinálj tesztet. Már kimutatja a terhességet ha 2 hete arra utaló tüneteid vannak.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor mégiscsak lehetek terhes????
2014. okt. 14. 20:08
3/4 anonim válasza:
Csinálj tesztet. Lehetséges. Énis gyógyszer mellett lettem terhes fél éve, bár nekem nem jelentkezett a mogvonásos vérzés
4/4 anonim válasza:
Én 4 éve szedtem, amikor terhes lettem gyógyszer mellett (nagyon összevissza szedtem). De rögtön elmaradt a menzeszem, csak abból tudtam, hogy baj van.
Szóval szerintem nem vagy az. Főleg, hogy meg is jött rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!