Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje befolyásolja az...

Barátcserje befolyásolja az lh tesztet?

Figyelt kérdés

2.honapja szedem a bcs-t ( közti vérzés és baba várás miatt)

Csináltam lh tesztet és ciklusom 6.napján pozitiv lett

Tegnap is csináltam mert kis görcsöket érzek és pozitiv lett tegnap is elvileg most kell közép időben lennie és hát ugy néz ki hogy ismét pé-t jelez? Vagy már babát jelezné?

Mikor első pozi lett együtt voltunk párommal :) remeljük össze jött 8 hónapja probalkozunk de hiába.

Szerintetek mi lehet ez? Folyton pozi lh teszt...? Már össze vagyok zavarodva nem szeretnék csalodni megint :/.

Együtt létünk óta 6 nap telt el 1-2 napja érzek kisebb hasfajast...és mintha a mellem is meg duzzadt voltna( kicsit görcsös)

Köszönöm

2014. okt. 14. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Hát erre én is kiváncsi lennék,mert én is szedem a barátcserjét.Bár én nem Ih tesztelek,de a menszeszem 1 napra jött meg és a melleim fájnak,nagyobbak azóta is.én úgy tudom,hogy pont a mellfájdalom ellen és a menszi rendezésére jó és mégis.Én félek,hogy bekavarhatott a barátcserje.Én a premens gyógyszert szedem.Te?
2014. okt. 15. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Enis azt szedem nekem kozti verzesre ajanlotta a doki meg babat szeretnenk csak nem jon ossze :-S mar 4 honapja probalkozunk .

Nekem szuntette a mellfajdalmat es a gorcsoket menzi elott...de viszont mikor meg jon elegge szenvedek 25-27 napos volt a ciklusom beallt 28naposra :)

2014. okt. 15. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett végül? Volt baba?
2016. aug. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!