Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a jobb anyának lenni...

Melyik a jobb anyának lenni és babázni vagy pedig fiatalnak maradni és élni a gondtalan 20-as éveket?

Figyelt kérdés

Kiskorom ota 2,3 gyermeket szerettem volna, de soha nem tudtam, hogy kb hàny èves koromba szeretnèm elkezdeni a "gyàrtàsukat" :) Most azonban szerintem kèszen àllok a legelsöre!:) Szeretnèm ha megosztanàtok velem a tapasztalaitokat, hogy esetleg megbàntàtàk e, ha fiatalon vàlltatok babàt, vagy nem? Mi az elönye hàtrànya?

Egyèbkènt 23 leszek, sulit kijàrtam, dolgozok, komoly pàrkapcsolatban èlek, ès anyagi gondunk sincsen, ès egy baba mellett sem lenne. Tehàt ugymond a pènz nem akadàly, viszont sok màs hàtrànya is lehet anyànak,apànak lenni nem csak az, hogy több a kiadàs:) Köszönöm a vàlaszokat! Ha kèrdèsetek van hozzàm, akkor èn is nagyon szivesen vàlaszolok minden kèrdèsre! :) Tovàbbi kellemes napot mindenkinek!

2014. okt. 13. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
24 évesen mentem férjhez, előtte már sokat buliztam, éltem, gondoltam jöjjön a család, mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni. A férjem még élni akart, nem akart gyereket. Aztán eltelt 3 év és még mindig nem akart gyereket, nemsokkal később bevalotta hogy egyáltalán nem akar. Nemcsak emiatt, de elváltunk. Most 30 vagyok, van egy megbízható párom, akivel nagyon szeretjük egymást, és szeretnénk közös gyereket, már egy éve hiába várjuk. :( Nem temetem az ügyet természetesen ennyi idő után, csak elgondolkoztam, hogy mi lett volna ha... ha a férjem akart volna gyereket, talán nem válunk el, ha fiatalabb lennék biztos hamarabb sikerült volna... nem könnyű így, és jó lenne visszaforgatni az időt, és újrakezdeni a mai fejjel, másképp csinálnék sok dolgot. Hiába vagyok boldog a mostani párommal, félek sosem lehetek anya, a bulizásban, meg utazásban, meg abban hogy megveszem magamnak a 20. pár cipőt is nincs semmi örömöm már régóta.
2014. okt. 14. 13:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szèpen mindenkinek a kommenteket! Egyetèrtek azokkal is, akik azt irtàk, hogy mèg fiatalok vagyunk. Persze, hogy fiatalok vagyunk, de nem közèpkoruan szeretnèk anyukàvà vàlni, ès ahogy az egyik hozzàszolo irta, soha nem tudhatom, hogy meddig tart mire összejön...lehet, hogy 2 honap lehet, hogy 6 lehet, hogy 5 èv....... Aztàn, ha belevàgok 25-26 èvesen ès mondjuk beletelik 4-5 èvbe, akkor bànni fogom, hogy nem elöbb kezdtem el, plàne, hogy nem 1, hanem 2-3 gyereket szeretnèk.

Egyelöre nem tudom, hogy belevàgunk e, a pàromat mèg meg sem kèrdeztem! Elötte vele kell jol àtfontolnunk a dolgokat!:) Ha ö is szeretnè, akkor belevàgunk, ha mèg nem, akkor vàrunk..de 25 èves kormig mindenkèppen babàzni szeretnèk:)

2014. okt. 14. 14:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja ès mèg annyit, hogy kivànom azoknak, akik babàt szeretnènek, hogy jöjjön össze! Sok sikert mindenkinek! Ne adjàtok fel:) A jo dolgok mindig akkor törtènnek, amikor nem is vàrja az ember!:)
2014. okt. 14. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Én pont ennyi idősen szültem az kisfiamat 9 éve! Én nem bántam meg, úgy gondolom, pont jókor szültem!
2014. okt. 14. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
20 évesen szültem az első gyerekemet nem bántam meg mindig is fiatal anyuka akartam lenni nagyon nehéz de jó :) Most vagyok 25 és van egy komoly kapcsolatom és mégse akar jönni a baba több mint fél éve :( De remélem karácsonyra már 4 en leszünk :) Zsan
2014. okt. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!