Akinek megjött terhesség alatt volt aki tesztelt vérzés alatt?
Van olyan akinek megjött, de gyanus volt mégis és közben tesztelt?
Mutathat akkor pozitívat? Vagy csak ha elmult a mensi csak utána tud pozit mutatni?
Köszönöm
Szia.
Köszi a válaszod!
Én elvileg gyógyszert szedek, van már 2 gyermekem.
aug.ban 2 szem gyogyszert hagytam ki, utána fájt oldalt a petefékszem meg haasam sokat. voltam dokinál aki uh-t is csinált
majd mondta hogy ő két érett tüszőt talált ami nem repedt meg mensikor, de nem adott semmi gyógyszert mert mondta a köv . mensikor kilökődik ugyis.
Viszont a rákszürésem jó lett ugyan, de találtak pici gyulladást igy kaptam 10 napos hüvelykúpot. ennek a vége után kezdődött hogy ismét gyanakodtam, mert 2x volt hányingerem bizonyos illatokra. cicim fáj időnként ami nekem nem szokott. de viszont megjött időben rendesen. hol kevesebb hol több jött.
de mivel egyre jobban fájt a cicim is igy vettem mensi alatt tesztet amit napközben végeztem el és negatív lett.
azóta elmult de azért 100 % biztosan nem nyugodtam meg, mert csak nem tudom h mi van azzal a 2 tüszővel kilöködött e rendesen, vagy lehetett-e abból még baba esetleg.
Nem eszek többet mint eddig, viszont az elmult 1,5 hónapban 1 kg feljött és még este is mikor tök éhes vagyok de nem eszek este már olyan a hasam mint aki terhes . ezért kérdeztem hogy esetleg csináljak-e mégegyet hátha mensi alatt negatívat mutat amikor mégis esetleg babás lenék.
elvileg már túl voltam rajta.
Hát én szeretnék egy 3. babát :) , de a férjem egyenlőre megelékszik a kettővel :).
De leginkább a helyhiány miatt.
Oké, köszi :)
holnap reggel, csinálok egy utolsót
mert az előzőt vasárnap csináltam.
bár szerintem nem vagyok terhes, nem tudom mi lehet
szia.
negatív a teszt!
most már talán biztos lehetek benne hogy most nincs baba .
de azért remélem évek mulva majd jön a 3. :)
köszönöm hogy beszélgettél velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!