WictoriaP0 kérdése:
Ha a barátommal úgy szexeltem védekezés nélkül hogy megvan lehetek terhes?
Figyelt kérdés
teherbeesés,fogamzásgátlás2014. okt. 12. 15:04
11/20 anonim válasza:
:D Édes jó Istenem, mennyire boldog vagyok, hogy nem most vagyok tizenéves....Nekem még volt gyermekkorom. Gratula nektek.
12/20 A kérdező kommentje:
Vicc az egesz. Baratnommel hulye kerdeseket tettunk fel, nem csak ezen az ildalon ;) aludjatok. Annyit nevetek
2014. okt. 12. 21:16
13/20 anonim válasza:
Nagyon vicces lanyok lehettek ti. Gratulalok. Agyatok nem sok lehet. Inkabb a suliban remekeljetek.
14/20 anonim válasza:
Majd ha a szüleid erről tudomást szereznek (mert bizony le tudjuk nyomozni, honnan írkáltok), akkor majd nem fogtok ennyire nevetni. Na, most én is de jót nevetek :D :D :D
15/20 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kozom ezekhez amugy azt se tom hogy kell kezelni ezt az oldalt
2014. okt. 13. 21:03
16/20 A kérdező kommentje:
Meg amugyis ha mar itt vagyunk nem vagyok 14 eves. A tema viszont erdekelne ha valaki uzenetet irna az jo lenne. Google nem hiszem hogy kidobja xd hogy ha valaki terhes lett mikozbe megvan neki annak rogton elmulik? Vagy meg ez a ciklus lemegy es utana. Nem ertek ehez xd
2014. okt. 13. 21:05
17/20 anonim válasza:
Dehogy múlik el rögtön. Olvasgassátok a biológia könyvet kicsit.
18/20 A kérdező kommentje:
mintha a bioszkonyvbe le lenne irva jo vicc vagy utolso
2014. okt. 14. 22:07
19/20 anonim válasza:
Úgy értettem, tanulgass még egy kicsit, aztán szexelj.
20/20 anonim válasza:
Jézusom!!nem vagy meg 14-se remélem mert nagyon nagy hülyesegeket kérdezel!!nem múlik el semmi attól,viszont lehetsz terhes de rendszerint nem akkor van a peteérés hanem ra 14 napra,akkor lehet ha elhúzódna nagyon sok napig a menstruáció és a peteérés kicsit előbb lenne akkor egybe csúszhatna..vagy ha a mondjuk orgazmustól spontan peteérés lenne..na ezekre nagyon nagyon kicsi az esély!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!