Babát szerettem volna, de a nőgyógyász talált egy 5 centis cisztát. Mi lesz? Volt még valaki így?
Most felírt fogmazásgátlót, amit nagyon nem szerettem volna, mert régen mikor szedtem, 10 kilót felszedtem mikor elkezdtem szedni, és ugyanennyit mikor abbahagytam
(hirtelen, 1 hónap alatt), szóval azt mondtam, hogy tablettát soha többet. Azóta leadtam nagyon nagyon kemény munkával a kilókat, most se tökéletes, de nem vagyok már kövér. Most újra fogamzásgátlüt kell szednem, mikor én már babát szerettem volna. Azt mondta, hogy ha el is múlik a ciszta legalább 6 hónapig kell szedjem. Nem értem miért. Ha 2 hónap múlva is ott lesz, akkor meg kiveszik. Ettől is félek nagyon, nem fogja ez befolyásolni a későbbi teherbeesést? Olyan elkeserítő az egész, mire végre rendbejöttem és babát akartam volna jött ez. Volt még valaki így? Mi lett? kellett operálni? Elmúlt gyógyszeről? Visszajött? Összejött a baba?
Rosszul értettétek! Endokrinológusnál még a nőgyógyász előtt voltam, 2 héttel kb, ő természetesen kért vérvételt, ultrahangot is. A vérképem teljesen jó volt, minden érték a normális keretek közt volt. Az ultrahangon találtak 2 cisztát, de csak 3 és 5 miliméteresek, azt mondták, hogy nem kell vele foglalkozni, amíg ilyen kicsi.
Ezután mentem el nőgyógyászhoz, ő találta a nagy cisztát a petefészkemen és felírta a bogyót. Azt mondta, hogy 2 hónap múlva menjek vissza és ha még ott lesz, akkor kell több vizsgálat és ki kell venni(laporoszkópiával).
szia!
az endo doki nem kért cukor ,inzulin terhelés??mert igazán abból derül ki a baj!!bár még mindig azt gondolom ne vedd be a fog.gátlót!igazán az endo doki szakterülete a pco!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!