Létezik olyan gyógyszer ami segíti a meg tapadást?
palástfű tea a menszi előtti héttől kb.
én azt ittam kb 6-7 hetes terhességig, de nem volt pecsételő vérzésem úgyhogy utána abbahagytam.
nekem progeszteronhiány miatt volt vetélésem. egészségeset veszítettem el csak mert kevés volt a progeszteronom. ezen meg csak a progeszteronpótlás segít. ehhez meg endokrinológus és hormonvizsgálat kellett.
szóval én sokra nem mentem volna csupán egy kis vitaminnal.
Sajnálom. Nagyon sok oka lehet a vetélésnek. Pl. lehet a petesejt vagy spermium kromoszóma-hibája, lehet, hogy az embriókezdemény osztódási folyamata során lépett fel probléma, lehet hormonális, lehet fertőzés, lehet életmód (pl. alultápláltság, dohányzás, nagyon sok koffein, lelki okok, fizikai megerőltetés, gyulladás), lehet ok a méh rendellenessége (endometrózis, méhsövény, mióma), idősebb életkor, lehet trombózishajlam...
Sajnos sokszor nem derül ki, mi volt az oka (a terhességek 10-25%-a végződik vetéléssel) és alaposan kivizsgálni csak többedszeri vetéléseknél "szeretik".
Az E-vitamin hiánya okozhatja, hogy vékony a méhnyálkahártya. A folsav megelőzheti a magzatnál a nyitott gerincet. A trombózishajlam "ellen" lehet vérhigítót szurkálni. A progeszteronhiányra lehet pótlást kapni. A teák (cickafark, palástfű) is hasznosak lehetnek rendszertelen ciklus vagy gyakori nőgyógyászati panaszok esetén, de ellenkezőleg is hathatnak.
A vetélésem barnázásal kezdődőt. 24 éves fiatal lány vagyok,gyárban dolgozom fizikai munkát.
Tudom h sok oka lehet a vetélésemnek de a következő babát nem szeretném el veszteni!!Folsavat mikortól lehet szedni?
Már alig várom h a dokival beszéljek és talán meg is tudom h mi volt az oka a vetélésemnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!