Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan gyógyszer ami...

Szkatus0621 kérdése:

Létezik olyan gyógyszer ami segíti a meg tapadást?

Figyelt kérdés
Sajnos elvetéltem 6 hete és nem szeretném még egyszer át állni mert iszonyat érzés!
2014. okt. 9. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
E vitamin, folsav es terhes itamin. Nekem ezeket mondta a nodoki..
2014. okt. 9. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
A labor és vizsgálatok mit mondanak, mi történt? Én is tudom, milyen érzés, nekem inzulinrezisztencia volt az ok, kezeletlenül nagyon magas a vetélési arány. Persze, mivel ez alapvetően endokrinológusi feladatkör, a nődokimban fel sem merült, hogy nézzük meg a cukor és inzulin szinteket.
2014. okt. 9. 11:44
 3/11 anonim ***** válasza:

palástfű tea a menszi előtti héttől kb.

én azt ittam kb 6-7 hetes terhességig, de nem volt pecsételő vérzésem úgyhogy utána abbahagytam.

2014. okt. 9. 11:50
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem progeszteronhiány miatt volt vetélésem. egészségeset veszítettem el csak mert kevés volt a progeszteronom. ezen meg csak a progeszteronpótlás segít. ehhez meg endokrinológus és hormonvizsgálat kellett.

szóval én sokra nem mentem volna csupán egy kis vitaminnal.

2014. okt. 9. 11:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt az oka h el vetéltem hnap megyek vissza a dokihoz!Kíváncsi voltam h létezik ilyen gyógyszer!Ezek szerint van ilyen gyógyszer csak nem mindegy h mért vetéltem el!
2014. okt. 9. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
igen, ha pl. barnázás pecsételés van a terhesség elején, sárgatest hormont szoktak szedetni a kismamával, az is a hormongyengeség miatt van pl.
2014. okt. 9. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Nagyon sok oka lehet a vetélésnek. Pl. lehet a petesejt vagy spermium kromoszóma-hibája, lehet, hogy az embriókezdemény osztódási folyamata során lépett fel probléma, lehet hormonális, lehet fertőzés, lehet életmód (pl. alultápláltság, dohányzás, nagyon sok koffein, lelki okok, fizikai megerőltetés, gyulladás), lehet ok a méh rendellenessége (endometrózis, méhsövény, mióma), idősebb életkor, lehet trombózishajlam...

Sajnos sokszor nem derül ki, mi volt az oka (a terhességek 10-25%-a végződik vetéléssel) és alaposan kivizsgálni csak többedszeri vetéléseknél "szeretik".

Az E-vitamin hiánya okozhatja, hogy vékony a méhnyálkahártya. A folsav megelőzheti a magzatnál a nyitott gerincet. A trombózishajlam "ellen" lehet vérhigítót szurkálni. A progeszteronhiányra lehet pótlást kapni. A teák (cickafark, palástfű) is hasznosak lehetnek rendszertelen ciklus vagy gyakori nőgyógyászati panaszok esetén, de ellenkezőleg is hathatnak.

2014. okt. 9. 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Azert egy ilyen gyors vetrles utan ne gondolj a legrosszabbakra, lehet hogy a kovi honapban siman osszejon megint es meg is marad. En ezeket a.vitaminokat szedtem amit irtam es megmaradt a kezdeti gorcsok es beverzesek ellenere is a babam.
2014. okt. 9. 14:38
 9/11 A kérdező kommentje:

A vetélésem barnázásal kezdődőt. 24 éves fiatal lány vagyok,gyárban dolgozom fizikai munkát.

Tudom h sok oka lehet a vetélésemnek de a következő babát nem szeretném el veszteni!!Folsavat mikortól lehet szedni?

Már alig várom h a dokival beszéljek és talán meg is tudom h mi volt az oka a vetélésemnek!!!

2014. okt. 10. 10:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha barnázással kezdődött akkor valószínű lehet a progeszteronhiány. hormonvizsgálat jó lenne, de azt nem nőgyógyász hanem endokrinológus csinálja. a nőgyógyászok álatlában nem értenek a hormongondokhoz.
2014. okt. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!