Szerintetek halványan pozitív vagy teljesen negatív terhességi teszt? Mi a véleményetek?
Sajnos a kép nem adja teljesen a valóságot,én látok rajta egy halvány kék csíkot.Ha rámegy a fény,ha nem.Ha lámpa elé teszem,átlátszik rajta a kék csík szintén.
Megpróbálom fényképezővel is lefényképezni,hátha az jobban kiadja amit én látok.
Köszi a válaszokat
Én először a nemvárt előtt 4 nappal teszteltem, az akkorin én is, ha napfényben néztem láttam a 2. csíkot, ha bárhogy máshogy néztem hófehérnek láttam. Itt van az én akkori kérdésem (itt látható a kép is róla):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezután én is azt hittem, h csak én vok hülye és odaképzelem azt a halvány csikot, mert rajtam kivül senki nem látta itt h feltettem a kérést. Aztán a nemvárt napján nem jött meg, másnap vettem egy tesztet, ami már jóval erősebb volt :) Most elméletileg 5 hetes vagyok, és alig várom h mehessek az orvoshoz és ultrahangon lássuk :) Ezzel nem hiú ábrándokat akartam a kérdezőben kelteni, de talán mégsincs még veszve ez a hónap :) Tesztelj a nemvárt után ujra
jaj ha nem késik miért nem tudsz addig várni... még másik kérdést is kiírtál ezzel az utolsó képpel...
na pozi lesz akkor azt egyedül is elfogod tudni dönteni! nem kell hozzá fény, forgatás semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!