Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek halványan pozitív...

Szerintetek halványan pozitív vagy teljesen negatív terhességi teszt? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Sajnos a kép nem adja teljesen a valóságot,én látok rajta egy halvány kék csíkot.Ha rámegy a fény,ha nem.Ha lámpa elé teszem,átlátszik rajta a kék csík szintén.

Megpróbálom fényképezővel is lefényképezni,hátha az jobban kiadja amit én látok.

Köszi a válaszokat

2014. okt. 7. 10:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ezek negatívak :-(!
2014. okt. 7. 11:08
 12/28 anonim ***** válasza:
Ez szellemcsik. Nekem is volt sokszor :( ez nem baba :(
2014. okt. 7. 11:10
 13/28 anonim ***** válasza:
Ez teljesen negatív,mind!Ne képzelj oda olyat,ami nincs ott!!
2014. okt. 7. 11:29
 14/28 anonim ***** válasza:
két hónapja én is csináltam egy ilyen tesztet,láttam rajta második csíkot,de minden más teszt negatív volt,és meg is jött:(
2014. okt. 7. 12:33
 15/28 anonim válasza:
Hány napja késik a menszeszed?
2014. okt. 7. 12:43
 16/28 anonim ***** válasza:

Én először a nemvárt előtt 4 nappal teszteltem, az akkorin én is, ha napfényben néztem láttam a 2. csíkot, ha bárhogy máshogy néztem hófehérnek láttam. Itt van az én akkori kérdésem (itt látható a kép is róla):

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ezután én is azt hittem, h csak én vok hülye és odaképzelem azt a halvány csikot, mert rajtam kivül senki nem látta itt h feltettem a kérést. Aztán a nemvárt napján nem jött meg, másnap vettem egy tesztet, ami már jóval erősebb volt :) Most elméletileg 5 hetes vagyok, és alig várom h mehessek az orvoshoz és ultrahangon lássuk :) Ezzel nem hiú ábrándokat akartam a kérdezőben kelteni, de talán mégsincs még veszve ez a hónap :) Tesztelj a nemvárt után ujra

2014. okt. 7. 12:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, de neked nem fehéres, szürkés szellemcsik, hanem egyértelműen látszik, hogy kékült :) az más...
2014. okt. 7. 17:05
 18/28 anonim ***** válasza:
Hát az akkori válaszok nem ezek voltak.. de igen, lehet h a kérdezönel napfényben sem látszana
2014. okt. 7. 17:23
 19/28 A kérdező kommentje:

Meg nem késik.

Ezt a képet meg tegnap frissen csináltam.

Látszik,hogy kék.Nem szürke.

[link]

[link]

De lehet csak mi látjuk a férjemmel.

köszi

2014. okt. 7. 20:32
 20/28 anonim ***** válasza:

jaj ha nem késik miért nem tudsz addig várni... még másik kérdést is kiírtál ezzel az utolsó képpel...

na pozi lesz akkor azt egyedül is elfogod tudni dönteni! nem kell hozzá fény, forgatás semmi!

2014. okt. 7. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!