Refluxosként hogy készüljek a terhessegre?
Figyelt kérdés
Pàr éve reflux betegségben szenvedek amire gyógyszereket is szedek.mire szàmithatok terhesen? Rosszabbodni fog a helyzet? A gyógyszereket szedhetem tovàbb? Vagy tehetek valamit amitől könnyebb lrdz elviselni? Gondolom a rosszullétekre is nagyobb az esélyem...tapasztalatokat várok.köszönöm2014. okt. 4. 13:52
1/8 anonim válasza:
Szia en is Refluxos vagyok nagyon es szedek is savlekotot.
Amikor terhes voltam hat nagyon rossz volt meg tobb savam lett es persze felerositette a terhesegi tuneteket is sajnos.
De vanak mar kismamaknak valo savlekotok.
2/8 anonim válasza:
Több doboz Rennie-vel! Nekem 5 hetes kortól végig volt :(
3/8 anonim válasza:
4 doboz renniet ettm meg kb és a végén csak tejet bírtam inni.Semmi jóra ne számíts
4/8 anonim válasza:
Salvusz vízet igyál nem árt. Rajta van a faloknon hogy mennyit kell inni minden nap.
5/8 F.B.I. válasza:
Szia! Én nem rémítelek el ennyire. Nekem a 34. héttől jelentkezett az igazán kemény időszak. Akkor tudattalanul is átálltam arra, hogy délutántól ne egyek, mert akkor nem fogok aludni semmit éjszaka. A tüneteim is kb. 70%-al csökkentek a többit meg a Rennie megoldotta, és a jó az egészben az volt, hogy még hízni sem híztam. Szóval nem olyan vészes,a gyermekért kibírható ! Szép napot!
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó örülök a pozitiv tapasztalatodnak :) az elején akkor nem szenvedtél többet a savtól,a hànyàstól?
2014. okt. 6. 08:57
7/8 F.B.I. válasza:
Nekem nem voltak rosszulléteim a terhesség alatt, a savtól sem hánytam 1x sem. Tapasztalatom szerint nincs összefüggés a reflux és a terhességi rosszullétek között. Én jó példa vagyok a gyermekvállalás mellett :D Hajrá!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. okt. 9. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!