Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen pontosan a terhesseg...

Milyen pontosan a terhesseg alatti mensi?

Figyelt kérdés
Fokent olyanokra lennek kivancsi, akik nem csak barnaztak, hanem volt rendes piros verzes, stb.... Honnan vettek eszre, hogy megis terhesek? Veletlenul derult ki?
2008. aug. 10. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Ikerterhes voltam,az egyik babám méhen kívüli volt,így mensiztem.Úgy vettem észre,hogy a mensim elmúlt,mint rendesen,de nem volt abszolút darabos,és kicsit kevesebb volt,mint a szokott.MIután elmúlt,a cicifeszülésem megmaradt,sőt annyira felerősödött,hogy ráfeküdni sem bírtam,és munka közben elaludtam a munkahelyemen.Aztán újra elkezdtem vérezni hónap közepén,és akkor már nem volt kérdéses,ráadásul a 2 baba miatt már nyolc hetesen akkora pocim volt,mintha a 4.ik hónapban lettem volna.A válaszom:Általában a vérzés kevesebb,nem jár a megszokott heveny görccsel(én mondjuk soha nem görcsölök),alvadt vér pedig nem távozik.Egy öreg róka
2008. aug. 10. 23:15
 2/2 anonim ***** válasza:
11%
99,9%ban semmilyen.
2008. aug. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!