Mondjátok azt, hogy ez tényleg csak a szellemcsík?
Figyelt kérdés
Menstruáltam, vérhígítózóm magam,alapból 5-7 napig szokott tartani, most meg 3 napos volt a menstruációm a vérhígító ellenére is. Azt mondták az majd meghosszabbítja, de nem tette így elkezdtem aggódni, hogy terhes vagyok, nagyon nem lenne jó pont most lett vége a 4 éves kapcsolatomnak.. Clear Blue digitális teszt, negatív de kíváncsiságból szétszedtem (igen a sok hülye közé tartozom) és ezt láttam : hozzászólásba a link.2014. okt. 1. 13:33
11/23 anonim válasza:
A digitálison mindig 3 csík van, ezek erőssége határozza meg, hogy - vagy +. A patikus pedig azért mondta, hogy szedd szét, mert ki kell venni belőle az elemeket, ami ugye veszélyes hulladék.
12/23 A kérdező kommentje:
Értem, azért is töltöttem fel úgy hogy mindkét csík rajta van a képen. Minden kivehető forgatnom sem kell se fény felé tartanom. Érdemes újat csinálnom? Így is, hogy menstruáltam 3 napot??
2014. okt. 1. 16:30
13/23 A kérdező kommentje:
Az elemet nem dobtam ki, gyűjtöm őket, egy ismerősöm foglalkozik vele és neki fogom átadni a használt elemeket. De ez lényegtelen azt hiszem :)
2014. okt. 1. 16:32
14/23 anonim válasza:
Vegyél egy Tesco-sat, 600 ft és kettő van benne.
15/23 anonim válasza:
Nem, nem kell, nem vagy terhes.
16/23 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egy X-epilt ... pozitív lett :'( Nem tudom mit csináljak, már nem szeretem a volt párom, fontosabb volt neki mindig a munka,teljesen elhanyagolt :( ma 1 hete szakítottunk :(
2014. okt. 2. 13:01
17/23 anonim válasza:
Szia
Kedves kérdező!
Pozitiv lett?
Ted már fel a fotót a tesztről!
18/23 anonim válasza:
Látszott az elsőn is, hogy enyhe pozi.
19/23 A kérdező kommentje:
Ijedtségembe elrohantam a nőgyógyászhoz, nem vagyok terhes viszont van egy 72 mm-es cysztám holnap reggel vérvétel délután kiszedik :( Most bent fekszem a kórházba, rettentően félek tőle :( Volt már valamelyikőtöknek ilyen? Felhívtam a volt párom, ott hagyta a munkát és bejött itt lehetett 10 percet. Holnapra szabadnapot kért miattam, azért rendes tőle de nem nyugtat.. tudnátok valami tanácsot adni, hogy ne féljek ennyire?
2014. okt. 2. 18:37
20/23 anonim válasza:
4-es vagyok
sosem volt ilyen, nagyon drukkolok, hogy hamar/könnyen túl legyél ezen az egészen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!