Ez természetes vagy nem?
Figyelt kérdés
1 hete csináltam kiváncsiságból egy tesztet ami nagyon halvány pozi lett.. csináltam 2 nap mulva még egyet az már erősebb pozi csináltam vasárnap az már rendesen kivehető látható de picit halvány pozi.. holnapra nem várom.. de viszont már pár napja mensis görcseim vannak kicsit enyhébbek de naponta sokszor pár másodpercig érzem. a derekam nagyon fáj a melleim feszülnek és szép nagyok lettek.. :D szóval a kérdésem az lenne hogy az ilyenkor természetes ha mensis görcseim vannak? és az se baj ha halvány a második csík a teszten (?) ( első baba tapasztalatlan vagyok ilyenkor mi természetes és mi rossz.)2014. szept. 30. 16:30
1/4 anonim válasza:
NEkem is voltak kisebb görcseim a terhesség elején, mindkét gyerekemnél. Ezek ilyenkor normálisak. Minden oké, amíg vérzés vagy erős görcsök nincsenek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) Akkor kicsit megnyugodtam hogy nincs baj. :) És még az lenne a kérdésem hogy a csíkok ugye erősödni fognak?
2014. szept. 30. 16:39
3/4 anonim válasza:
Ha nem erős görcsök akkor nem baj.
Valószínűleg fognak erősödni, de nem biztos, így tulajdonképpen felesleges is további teszteket csinálnod. Kérj időpontot a nődokihoz olyan két hét múlvára.
Gratulálok :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :))
2014. szept. 30. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!