Ott vannak a csíkok vagy negatívak a tesztjeim?
Ezeket egy hét leforgása alatt csináltam, de nem mutat nagy változást. Lehet csak én akarom oda látni a halvány csíkokat? Ha terhes lennék már erősebbnek kellene lennie nem? Volt valaki úgy hogy nehezen mutatták ki a tesztek a terhességet?
Mennék orvoshoz is, de ha a tesztek nem pozitívak gondolom ő sem fog látni semmit az ultrahangon.
sajnos ezek mind-mind száradási csíkok :( nekem is mindig ilyenek voltak ezek a tesztek. nagyon becsapósak az e fajta tesztek :(
de ne legyen igazom és kívánom, hogy babás legyél!!!!!!!!!
Szia!
Remélem nem gond, hogy írok neked! Remélem kisbabát vársz, csak leírom, hogy én mit tapasztaltam a környezetemben.
Nekem 1 hét késés után, majdnem leugrott a csík a tesztről, annyira erős volt.
Viszont van 2 barátnőm, és sajnos idén mindkettőnek volt méhen kívüli terhessége. És mindkettőjüknek 1 hét késés után is csak nagyon halvány tesztjeik lettek.
Persze ettől függetlenül lehet, hogy később volt peteérésed. Viszont, ha nem lesz erősebb a teszt szerintem max. 1 hét múlva menj el orvoshoz, nehogy gond legyen!
Remélem nem ijesztettelek meg! Nagyon szurkolok neked! Majd esetleg írd meg, hogy mi lett végül.
Üdv: 19+2 hetes kismama
Sokakat hallok hogy szidjàk ezta tesztet nekem semmi bajom nem volt eddig vele..
Èn is làtom halvànyan a csíkot de tènyleg túl vilàgos, sõt az utolsón màr nem is làtszik, nekem 3 nap kèsès utàn màr jóva erõsebb volt pedig kèsõbb volt peteèrèsem....szerintem elindult ott alami de nem fejezõdött be.....
Ezek pozitív tesztek,mindenképpen menjel el orvoshoz!
Az véleményem szerintem nem tul jó,hogy nem erősödik a 2.csík:-(
Ilyeneket teszteltem júliusban, nem volt baba.
Vagy lehet, hogy csak kémiai terhesség volt ami nem maradt...
nem tudom...
Azért drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!