Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézné valaki a tesztemet?...

Megnézné valaki a tesztemet? Ugye ez negatív?!

Figyelt kérdés

Már nagyon ideges vagyok, nem szeretnénk harmadik babát, óvszerrel védekezünk (sajnos nem lehet mással) és már 5. napja késik. Ilyenkor szerintem már pozitívnak kellene lenni, ha terhes vagyok!

[link]

2014. szept. 30. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Negatív. Várj 1-2 napot és tesztelj újra. Nekem már 4 nap késés után halvany pozi volt de mindez függ attól is mikor fogant a baba. A tuti a teszt. Ne stresszelj mert az tényleg késleltetheti a menstruációt.
2014. szept. 30. 15:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Az Isten is úgy akarta, hogy ne tudjam tegnap felhívni a dokimat, mert kb 10 perccel ezelőtt megjött :)))))) Mától október elseje is ünnep :) Imádom a gyerekeimet, van egy lányom meg egy fiam, akik egészségesek, ennyivel Mi beérjük. :)
2014. okt. 1. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!