Beágyazósádi vérzés? Vagy csak a menstruációm? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Barátommal egy héttel a menszeszem előtt feküdtünk le de védekeztünk, most 28.-án kellett volna megjönnie még az nap este pár csepp élénk piros vér jött de azóta semmi. Ma reggel se volt semmi csak nagyon minimális szinte vérzésnek se nevezhető. Most lenne meg Elméletileg de semmi,csak görcsöl és fáj a hasam+ étvágytalanság. Szerintetek mi lehet ? Vegyek esetleg egy tesztet ? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!2014. szept. 29. 09:08
1/3 anonim válasza:
Óramű pontosságú a menzeszed általában?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán de általában mindig jól saccolom meg és most számolgattam is.. Kezdek kicsit aggódni.
2014. szept. 29. 09:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg fog jönni hamarosan. Ha védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy gond lesz. Viszont azt megkérdezhetem, hogyan védekeztetek? Mert a megszakítás nem számít annak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!