Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS. VALAKI SEGÍTSEN. Mi...

SOS. VALAKI SEGÍTSEN. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Ma tartok a ciklus 8. napján. És a 3.szem gyógyszeremet elfelejtettem bevenni. Ma pedig rózsaszínes barnás folyásom van (foltokban). Ez mi lehet, teherbe estem???????

Soha nem jelentkezett még nálam ilyen (2éve szedem a tablettát)

2010. jan. 21. 17:29
 1/10 Bea24 ***** válasza:
Csinálj egy tesztet, az a biztos!
2010. jan. 21. 17:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez a jel beágyazódáskor van én azt olvastam. Ilyenkor pedig a tesz még nem mutat semmit se. Ugye???
2010. jan. 21. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka ha valaki 2 évig szedi a fogamzásgátlót és 3nap kimaradás után teherbe esik.Csinálj terhességi tesztet, legalább kettőt, akár pár nap külömbséggel,az biztosabbat mond, mint a találgatás. Az is befolyásolja, hogy az alatt a 3 nap alatt és azt követően szexeltél-e? Akár bármelyik nőgyógyászt felhívhatod, ezzel a problémáddal, mert egy orvos biztosan megnyugtatóbb választ adhat.
2010. jan. 21. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
A teszt 10 napra rá mutat valamit. Én nem emlékszem, hogy nekem lett volna ilyen rózsaszínes folyásom, bár attól lehet hogy volt.
2010. jan. 21. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pont amikor kimaradt együtt voltunk a párommal.
2010. jan. 21. 17:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Jah és egyébként a 3.és 4. szem gyógyszer maradt ki :$
2010. jan. 21. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:

én szerintem nem vagy terhes, de a teszt megnyugtat. nekem is volt egyszer ilyenem, de szedtem tovább és semmi.. sztem ne izgulj:)

majd irj, kalappal!

2010. jan. 21. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem sem sok esélyed van a teherbeesésre, persze, természetesen nem kizárt. Ilyen már velem is előfordult, amikor gyógyszert szedtem (és elfelejtettem bevenni), az orvos szerint pecsételő vérzés, a gyógyszerhiány miatt, de nem jelent semmi különöset. Szedd tovább nyugodtan, és ne félj! Ha nem jönne meg a mensid, azért csinálj tesztet a késés után, de szerintem nagyon kicsi az esélye a babának!
2010. jan. 21. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit meg is nyugodtam.

De ma a tegnapihoz hasonló barnázás lépett fel már megint (tegnap csak 1 folt volt, ma pedig olyan mintha megint menstruálnék, igaz nagyon csekély mennyiség, éppen csak valami)

Ez a 2 kimaradt szem miatt lehet.

Sajnos máskor is előfordult h kimaradt a tabi, de ilyen még nem történt.

2010. jan. 22. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért mert kihagytad, a hormonszinted eltolódott és pecsételő vérzés szerű jelentkezik. De ez benne is van a használati útmutatóba. Nem vagy terhes, de egy teszt nem a világ és megnyugszol.
2010. jan. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!