A nem várt mensi környékén ha görcsölök akkor ne is álmodozzak hogy sikereült?
Szerintem meg ne eld bele magad! Es ezt tapasztalatbol mondom, nem rosszindulatbol. En is biztattam magam, mert olvastam sok embertol ezen az oldalon a valaszok kozott, hogy a gorcsolgetes az terhesseg jele (ami igaz), de ez engem tulsagosan felbiztatott, aztan jott a pofara eses. Nekem mar mensi elott minimum 7nappal minden aldott nap mindjart megjon erzesem volt, varjunk csak, megvan a 19.naptol kezdodoen es a 28.napon (tegnap) megjott! Volt mellfeszules (ami nalam nem szokott!), meg kremes folyas PE utan egy ideig, mar remenykedtem, aztan jott a mensi! :(
Sajnos a gorcsolgetes, feszules, szurkalas nem csak terhessegi tunet! Igy az esely tehat 50-50%, vagyis vagy terhesseg, vagy nem. Jobb realistanak lenni, mint tulzottan remenykedni es aztan ne adj' Isten csalodni. Azert remelem Te babas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!