Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg petting mellett?

Terhesseg petting mellett?

Figyelt kérdés
Mult heten megjott a menstruaciom rendesen, bar igy visszanezve, talan kevesebb volt. Miota elmult, azóta egyfojában fájnak a melleim és a hasam. kicsit fáradlkony is vagyok. Szexuális kapcsoltom nem volt mostanában, a barátommal utoljára szilveszterkor volt petting, de az is csak annyi, hogy kb az ujja 1-2 szer volt bennt. Nem vagyok tudatlan kislány, tudom, hogy ennyitől nem lehetnék terhes, de akkor miért vannak ilyen fura érzéseim. Ez még csak 3 hete történt, de már kb 1 hete a hasfájás és a mellfeszülés megvan. A vélemlnyetekre vagyok kiváncsi.
2010. jan. 21. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
elméletben lehet, de remélem ír majd valaki akinek van is ilyen tapasztalata. engem is érdekel.
2010. jan. 21. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Először is lehetsz terhes, ha a kis ideig 1-2x bent levő ujján volt spermium. Ha nem volt, akkor persze kizárt, de gondolom volt,mert akkor most nem gondolnál terhességre. Terhes lehetsz a mensi ellenére. Ha úgy érzed fenn áll a lehetősége, csinálj egy tesztet reggeli vizeletből. Az eredmény már hiteles, hisz elég idő eltelt.
2010. jan. 21. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Borzasztó egyszerű a válasz: csinálj egy terhességi tesztet, az már tutira kimutatja ha esetleg terhes lennél
2010. jan. 21. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem biztos benne, hogy volt rajta spermium. mert ő attól fél, hogy esetleg az előváladék miatt esett teherbe. az meg nem igazán látszódik, hogy van-e az ujján, vagy nem
2010. jan. 21. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is - villámgyors, pofonegyszerű megoldás: pár száz forint egy teszt és megvan a válasz!
2010. jan. 21. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, koszi a velemenyeket. Persze, mindenkepp csinalok tesztet, de erdekeltek a velemenyek. Igazabol nem aggodnek normalis korulmenyek kozott, mert biztos voltmam benne, hogy nem kerult semmi az ujjara, viszont az oriasi rosszulleteim miatt kezdtem el gondolkodni, hogy mi lehet ez. Kosz megegyszer.
2010. jan. 21. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! LElki okai is lehetnek a rosszulléteidnek, a terhességtől való félelem is generálhat tüneteket (ahogy a terhességre való vágy is - mint páran tudjuk sajnos, becsaphatnak minket). Ha nagyon félsz akár késhet is a mensid tőle, de szerintem tökéletesen feleslegesen aggódsz. Hacsak nem kevertetek mindent mindenhova, akkor nincs ok a félelemre. Nem lesz baba.
2010. jan. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!