Mért lett pozitiv az LH tesztem?
Elsönek:25-ös érzékenységü, másodiknak: sztem egy icipici árnyalattal tán halványabb és vékonyabb a csík. Számit a vstg. is? Azt hiszem többet kell olvasnom róla még :-D
De ha ez ilyen bonyolult akkor bele se kéne kezdenem? :O
úgy néz ki a pozitív lh teszt, mint a legfelső :) amúgy nem lehetetlen, mensi alatt is magasabb a hormonszint, de aztán majd mire el kell kezdened megint lemegy, és 1-2 napra fel ovu alatt
Nem bonyolult, nyugi. :)Annyi a lényeg, hogy az LH hormon folyamatosan jelen van a szervezetben, csak peteéréskor sokkal koncentráltabb. Így, csak akkor pozitív az ovu teszt, ha ugyanolyan erős, vagy erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík.
Ha elmúlik a mensid, akkor kezd használni, kb a 10. ciklusnaptól (28 napos ciklus esetén) és akkor jól megfigyelheted, hogyan erősödik, ahogy közeledik az ovuláció. A pozitív utáni első negatív napon (nekem 2 nap is pozitív volt egymás után) szabadul ki a pete.
Egyébként én első hónapban leteszteltem, hogyan működik a következőben már élesben ment a dolog. Annyira ügyesek voltunk, hogy most egy 30 hetes pocaklakóm van. :)
Szóval érdemes rászánni az időt, sok sikert!!
2. voltam
Köszönönöm a részletes és segitö választ mindkettötöknek!
A képes segitséghez annyit hogy nekem most kb. a kettö közti erösségü (poz. és neg. közt)
Utolsó 2 ciklusom 30 napos volt. Mikortol kezdjem a tesztelést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!