Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mért lett pozitiv az LH tesztem?

Mért lett pozitiv az LH tesztem?

Figyelt kérdés
Megvettem, és gondoltam mielött "élesbe" tesztelek kipróbálom,. Ez tegnap du. volt, mensi alatt. Mivel tampont használtam nem jutott a vizeletbe vér..... Arra lennék kiváncsi milyen ok válthatta ki a pozi tesztet?

2014. szept. 27. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen érzékenységű?
2014. szept. 27. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
A pozi alatt azt érted, hogy ugyanolyan erős mint a tesztcsík, vagy erősebb? Mert az lh teszt csak akkor pozitív. Hiába van halvány csík, az negatívnak számít.
2014. szept. 27. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Elsönek:25-ös érzékenységü, másodiknak: sztem egy icipici árnyalattal tán halványabb és vékonyabb a csík. Számit a vstg. is? Azt hiszem többet kell olvasnom róla még :-D

De ha ez ilyen bonyolult akkor bele se kéne kezdenem? :O

2014. szept. 27. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:

úgy néz ki a pozitív lh teszt, mint a legfelső :) amúgy nem lehetetlen, mensi alatt is magasabb a hormonszint, de aztán majd mire el kell kezdened megint lemegy, és 1-2 napra fel ovu alatt

[link]

2014. szept. 27. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem bonyolult, nyugi. :)Annyi a lényeg, hogy az LH hormon folyamatosan jelen van a szervezetben, csak peteéréskor sokkal koncentráltabb. Így, csak akkor pozitív az ovu teszt, ha ugyanolyan erős, vagy erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík.

Ha elmúlik a mensid, akkor kezd használni, kb a 10. ciklusnaptól (28 napos ciklus esetén) és akkor jól megfigyelheted, hogyan erősödik, ahogy közeledik az ovuláció. A pozitív utáni első negatív napon (nekem 2 nap is pozitív volt egymás után) szabadul ki a pete.

Egyébként én első hónapban leteszteltem, hogyan működik a következőben már élesben ment a dolog. Annyira ügyesek voltunk, hogy most egy 30 hetes pocaklakóm van. :)

Szóval érdemes rászánni az időt, sok sikert!!

2. voltam

2014. szept. 27. 15:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönönöm a részletes és segitö választ mindkettötöknek!

A képes segitséghez annyit hogy nekem most kb. a kettö közti erösségü (poz. és neg. közt)

Utolsó 2 ciklusom 30 napos volt. Mikortol kezdjem a tesztelést?

2014. szept. 28. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért kezd a 10. napon. Hátha most egy rövidebb ciklusod jön. Sok sikert! :)
2014. szept. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!