Már 10 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Ma reggel csináltam Lily tesztet, sajnos negatív lett. Már biztos, hogy nem vagyok terhes? De akkor miért nem jön meg? Jó a lily teszt?
Figyelt kérdés
Lily tesztnél lehet lejjebb a második csík, illetve a "max" feliratos részt le kell tépni róla, vagy azzal együtt kell a vizeletbe mártani?2008. aug. 10. 08:30
1/2 anonim válasza:
Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel!
Hődet szoktad mérni?
Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz!
Sok sikert!!
2/2 anonim válasza:
szia,a max,felirattal együtt kell bele mártani.egyébként én ugyan így jártam.sajnos a clostival sem volt megfelelő peteérés,ezért a mensim sem jött meg.én 12nap késés után kaptam norcolutot,hogy megjöjjön.neked volt peteérésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!