Lehet ebből gond, ha megfoganna a baba?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,most kéne a hét végén megjönnie,de az a baj,hogy az elmúlt 1-1,5 hét olyan stresszesre sikerült,hogy legalább 4 algopirint bevettem ez idő alatt migrénes fejfájás miatt,ráadásul kettőt egy nap, 2,5 óra különbséggel...2014. szept. 23. 14:18
2/6 anonim válasza:
Miért lenne? Ennyi idősen még nem történt meg a beágyazódás, nincs kötődés az anyához.
3/6 anonim válasza:
nem, ez még nem gond.
akkor lesz érdekesebb, ha már egy a keringésetek, pár hetes korban, de igazán a méhlepény után úgy a 9-11 hét körül.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,megnyugodtam....bár nem tudom ilyen idegállapotban megfogan-e :(((((
2014. szept. 23. 15:00
5/6 anonim válasza:
Biztosan hatással van a környezet is, de azért a babák/embriók/sejtek nem porcelánok, ha ez megnyugtat.
Van, akinek hatással van az idegesség erre, van, akinek meg nem, de azt gondolom, hogy csak a stressz és pár napos hetes idegbaj még önmagában kevés, hogy megakadályozza a babádat :)
6/6 A kérdező kommentje:
remélem így lesz,köszönöm :)
2014. szept. 23. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!