Vegulis mindenki azt mondja, hogy turelmes legyek de 24-48 ora all a rendelkezesre.Mi van akkor ha mindig " rossz " idoben vagyunk eggyutt? Nem vagyok "BABA MANIAS" de egy kis segitseg nelkul eleg nehez.Hogy jon egyeseknek ez olyan jol ossze? Edig nem erdekelt de most igen.
2007. okt. 23. 17:16
1/8 anonim válasza:
szia, ezen már én is elgondolkoztam mi is 6 hónapja próbálkozunk és semmi én most egy időre le is mondtam a babáról nem erőltetem görcsösen. szerintem próbálkozzatok minden nap ahányszor csak tudtok aztán egyszer csak összejön aza bébi. kellemes időtöltést.
2007. okt. 23. 17:39
2/8 anonim válasza:
Az ovuteszt azért segithet hogy legalább azt meghatározd mikor van peteérésed(ha nem érzed),aztán a többi már csak a szerencsén múlik!
2007. okt. 23. 18:14
3/8 anonim válasza:
Figyelj. Szerintem ne foglalkozz ezzel nagyon. Én is így voltam. 2 hónapja próbálkoztunk még csak, de én már el voltam keseredve. Tudtam, hogy nem kellene ezt annyira akarni, számolgatni, azt nézni, hogy mennyi ideig termékeny az a pete, stb....Abbahagytam a számolgatásokat, akkor voltunk együtt a férjemmel, amikor jólesett és most lassan 8 hetes terhes vagyok. Nyugodj meg, lesz babád!
2007. okt. 23. 20:02
4/8 anonim válasza:
1. ne akarj görcsösen babát
2. szerezz be egy ovutesztet.
3. naponta szexeljetek egy jót!
4. ne ess kétségbe ha csak hónapok múléva jön össze.
Sok sikert!
2007. okt. 23. 20:06
5/8 anonim válasza:
Szia! Én egy 24 hetes kismama vagyok, és ahogy eldöntöttük már teherbe is estem. Azt mondtuk, ha holnap jön úgyis jó, ha egy év múlva úgyis. Tök lazák voltunk és ez fontos. Ráadásul szerelmesek vagyunk egymásba, és szívből nem aggyal szerettük volna ezt a babát. Sok sikert! Én drukkolok!
2007. okt. 23. 20:18
6/8 anonim válasza:
1.lépés: - nyugodj meg,ne légy ennyire feszült,hagyd hogy a Sors adja akkor amikor akarja,nem lehet a sorstól kierőszakolni,de sok sikert!
2.lépés: ne idegeskedj.
2007. okt. 23. 20:44
7/8 anonim válasza:
Szia!
Persze nagyon könnyű leírni, hogy NE GÖRCSÖLJ ezen annyit, de aki soha nem próbálkozott még hónapokon keresztül az nem tudja, milyen nehéz nem gondolni a nap bármelyik pillanatában arra, hogy miért pont nekünk nem sikerül?!
Azért én is hallottam (vagy olvastam) valamit, szóval 2 naponta kell együtt lenni, mivel a hímivarsajtek 48 óráig életben maradnak ezért nem fontos állandóan együtt lenni. Pihenés pedig mindkettőtöknek kell, a kis csapatnak is erősödnie kell az újjabb csatához. (nekünk bevált, 10 hónapnyi próbálkozás után sikerült)Így biztosan sikerül eltalálni azt a pár napot , amikor neked is aktuális a fogantatás.
Sok sikert.
2007. okt. 24. 13:37
8/8 anonim válasza:
Van egy babatervezők otthona nevű honlap,keresd meg ott rengeteg hasznos infót találsz ezügyben.Én 2 hónap próbálkozás után találtam meg,új dolgokat is megtudtam,vannak természetes termékenységet növelő dolgok.Nálam most lehet összejött.Sok sikert!Kitartás!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!