5,4 mm nyálkahártya peteéréskor tényleg kevés a teherbeeséshez?
Figyelt kérdés
Most voltam orvosnál és szerinte ismét sikertelen lesz ez a hónap mert most van pém és nem elég vastag a nyálkahártyám. Szerintetek?2014. szept. 22. 14:18
1/8 anonim válasza:
Ha egy orvos megválaszolta a kérdésed, miért kételkedsz benne?!
2/8 anonim válasza:
Igen.
A meddőségiben 7 mm a legalsó határ, amikor elvégzik a beavatkozást, de még akkor is adnak ösztradiolt, ami segít dúsítani a nyálkahártyát.
3/8 anonim válasza:
Már ebben a hónapban nem, de amúgy egyél D-vitamint, az állítólag segít.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Marha jo h megint nem fog sikerulni...mostmar a "hatha most nem jon majd meg" remeny sincs.....
2014. szept. 22. 15:04
5/8 anonim válasza:
Én a 4. dpo-n voltam vizsgálaton és 14 mm volt a nyálkahártya. Úgy tudom az E vitamin vastagítja, én tavaly két hetet szedtem és utána nagyon erősen és görcsölősen volt meg, de nem biztos, hogy az E vitamin "vastagítása" miatt.
6/8 anonim válasza:
a min. 7mm a beágyazódáshoz kell. Szóval 5ből 2 hét (ovutól beágyazódásig) alatt bármi lehet. Nekem mensi előtti napon volt 10mm. Azt mondta a doki hogy tökély így.
7/8 anonim válasza:
menstruáció első felében a méhnyálkahártya vastagsága 8
mm-ig normális. A ciklus 2. felében 12-14 mm-ig normális.
Ezt találtam.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat...ugy tunik most peteeresem se lesz.... :(
2014. szept. 23. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!