Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy érzi magát, aki holnapra...

Hogy érzi magát, aki holnapra nem várja? Nekem már sajnos nagyon görcsöl a hasam, és tiszta depressziós vagyok.

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 16:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én 26 vagyok, szóval annyira nem vagyunk elkésve, de 1 év sikertelenség után már felmerül bennem, hogy mi van, ha valami nincs rendben??? Akkor pedig próbálkozhatunk tovább, nem lesz babánk, na ezért nem vagyok nyugodt.

Az elején még én sem foglalkoztam semmivel, csak ahogy telt az idő, felmerültek a kételyek... Hát ezért mér(t)em a hőmet.

Drukk a másik válaszolónak!

Kedves Kérdező: 1. baba lenne? Fúúú, az nem jó, ha nem tudod a jelekből, hogy mikor van pé-ovud, de a hőmérőzéssel is csak utólag tudod meg. Ha aránylag rendszeres a ciklusod, lehet jobb lenne ovu tesztelni, nem? Mert akkor előre tudnád, és nem is kellene minden reggel hőt mérni :)

Én szerencsére érzem, mert a nyákom is sok, bazi sok, és fájok is az ovu előtti napon, így elég egyértelműen be tudom lőni a napot.

Nem próbáltad még az Aviva tornát? Én kétszer csináltam csak ovu előtt, és még jobban fájt a hasam, mint szokott. Lehet nálad is segítene ez, és így már éreznéd :)

Na jó hosszú lettem :)

I.

2010. jan. 21. 13:40
 12/25 A kérdező kommentje:

Kedves I.! Igen első baba. Használom az ovu tesztet, de az sem egyértelmű, mert ugyan becsíkozódik, de nem olyan erősen, ahogy kellene. Viszont a hőből, meg a tesztből együtt meg tudom állapítani. Először azt hittem, hogy nincs is peteérésem, azért nem lesz "rendesen" pozitív a tesztem, úgyhogy elmentem orvoshoz. A vérvételből kiderült, hogy van, és jó erős ráadásul. De amennyire szétgörcsölöm magam mensi előtt-alatt, annyira semmit nem érzek ovukor. Most majd megpróbálom a cickafark teát, hátha haszál. Azt a tornát még nem próbáltam, a nevét már olvastam, de igazából nem tudom mi az.

Egyébként, hogy állsz most? Valami tünet?

2010. jan. 21. 13:52
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát már vizes folyásom van, úgyhogy holnap fog megjönni :(

És Te hogy állsz?

Ez tök érdekes, nekem sem szokott elég erős lenni az ovu tesztem, sosincs még egyforma csíkom sem, nemhogy erősebb. Te milyen márkájú tesztet használsz? Ennek ellenére nekem is van pé-em, mivel a vérvétel nekem is mutatta, meg a görbém is, na meg érzem is :) Vajon mitől lehet, hogy egyikünknek sem mutat +at az ovu teszt??? Majd megkérdem a dokimtól, ha megyek. Te nem kérdezted?

Ja, és még egy kérdés: a progeszteron szint mutatta nálad? Mennyi volt?

I.

2010. jan. 21. 15:21
 14/25 A kérdező kommentje:

Szia 2,valamennyiről 45-re ment fel a progeszteronom. Ez állítólag nagyon jó. One steppet használok. Nálam úgy van, hogy megjelenik egy nagyon halvány második csík, aztán másnapra erősödik, de még mindig halványabb, mint a kontroll, ezt követő napon megy fel a hőm, és aznap már hófehér a tesztcsík helye.

Egyre jobban görcsöl a hasam, szerintem még ma megjön, és az stimmel is, mert elvileg pé után 13. napon jön meg, és az ma van.

2010. jan. 21. 15:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Neked már csináltak átjárhatósági vizsgálatot?
2010. jan. 21. 15:43
 16/25 anonim ***** válasza:

Akkor ha nekem 42,24-re ment fel, az is jó, ugye? Nekem semmit nem mondott az orvos, ebből gondoltam, hogy jó.

Én is OneStep-et használok, vaterásat. Már arra is gondoltam, hogy meg kellene próbálni másikkal, hátha a teszt nem jó nekem. Erről egyszer találtam egy kérdést, nézd csak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Itt látszik, hogy a másik fajta teszt tényleg pozi volt, a OneStep pedig halványabb... Elgondolkodtató...

Amúgy nekem is ugyanúgy alakul az ovu teszt, mint neked, erősödik, de sosem eléggé erős, aztán már vagy szinte nincs is második csík, vagy totál fehér.

Nekem pé utáni 13, v. 14-en jön meg, szóval ma v. holnap lesz a napja.

Nem csináltak még átjárhatóságit, csak 23. napi vérvétel volt, meg UH néztek, hogy minden megfelelő-e benn, de tüszőket nem nézték. Gondolom most minden lesz, többek között átjárhatósági is. Páromat sem nézték még, tiédet?

Jó lenne minél hamarabb átesni a vizsgálatokon, nem tudod kb. mennyi idő minden?

I.

2010. jan. 21. 15:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok!Drukkkkolok nektek nagyon !!!nekem meg azért drukk mert jövö héten megyyek dokihozreméel minden ok lessz a picurkával...:)puszi nektek
2010. jan. 21. 16:49
 18/25 A kérdező kommentje:

Szia I.!

Megjött már? Nekem még nem, ezek szerint mégsem a 11. napon volt peteérésem... A hőm már teljesen lent van, 36,4.

A 42 is nagyon jó eredmény, ezt biztosan tudom. Köszi, hogy a beszúrtad a linket, így már érthető. Én is vaterásas használok.

Nálunk egyelőre csak az én uh-os, és hormonvizsgálatomra került sor, de már van időpontunk andrológiára. Oda érdemes minnél előbb bejelentkezni, mert, ha tb-re kéred, akkor elég sokára adnak időpontot.

Szerintem ha magánorvoshoz mész(mentek) akkor egy hónap alatt minden vizsgálatot megcsinálnak.

2010. jan. 22. 11:05
 19/25 A kérdező kommentje:
Kedves második! Drukkolok, hogy minden rendben menjen az orvosnál, és köszi a biztatást.
2010. jan. 22. 11:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát igen, sajnos nekem már megjött reggel :( Ma megyek a magándokimhoz, és megbeszéljük hogyan tovább, ha érdekel, majd megírom mit beszéltünk.

Remélem Te szerencsésebb vagy, és a hőesés ellenére babás vagy :) Nem teszteltél még?

Ha mégsem sikerülne most, akkor mikor mentek vizsgálatokra? Vannak már időpontjaitok?

I.

2010. jan. 22. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!