Jó időben voltunk együtt?
Figyelt kérdés
11-13 án jött meg. Nem tudom hogy 2 nap pecsételős volt és mikor van a ciklus első napja így. 15-én el is múlt. 19 -én tudtunk csak együtt lenni utoljára mert elutazott a párom. 25-28 a ciklusom, van esély hogy megfoganjon?2014. szept. 21. 12:33
1/1 anonim válasza:
Hát tegyük fel, hogy 11-én jött meg neked, számoljuk onnan. Ha a ciklusod 28 napos, akkor 11-től leszámolsz 14 napot, és nagy valószínűséggel azon a napon van a peteérésed. Tehát 24-én lesz csak peteérésed. Ha a 25 napos ciklussal számolunk akkor 11-től számolsz 12-13 napot, akkor is 22-23án lesz peteérésed. Aznap illetve előtte és utána 2 nappal kell együtt lenni a pároddal. Korán voltatok együtt, ahhoz, hogy sikerüljön. De ez még csak az első hónap, a legtöbb embernek ilyenkor nem sikerül. Nekem elég rendszertelenek a ciklusaim, így én tutira mentem és az első mensi napjától számoltam 12 napot,mert tudtam, hogy addig tuti nincs peteérés, és onnantól számítva 2-3 naponta voltunk együtt. Így sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!