Úgy hallottam, hogy az LH teszt is kimutatja a terhességet. Igaz? Akkor milyennek kell lennie a csíknak? Erősnek vagy gyengének?
H az LH tesztet ún. jóstesztelésre szeretnéd használni, akkor először is reggeli első vizeletet kell használnod (mint a terhességi tesztnél). A pé után kb. 8-10 nappal érdemes elkezdened és figyelned kell a tesztcsík erősödését, kb. a 12.-13. nap körül már hasonló erősségűnek kell lennie a két csíknak.
Én egyszer próbáltam ki megmaradt tesztekkel (naivan azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem a következő hónapban...), nekem végig hófehér volt, akárcsak a terhességi teszt és meg is jött. Sajnos pozitív élményekről még nem tudok beszámolni... Reméljük Nálad zebrás lesz!
Köszi.A ciklusom 28 napos, mégis a 23. napon volt p.érésem.Ma vagyok a 30. napon...és semmi.Semmi mellfeszülés, csak szúrkál a petefészkem.A hőm: 36,8 körül mozog.A hüvelyben: 37,5Nem tudom, mikor teszteljek.
Az LH teszten van egy halvány csík.
Hát...nem reggeli vizelet volt:-(
Amúgy meg parázok, hogy megjön.
Most is úgy érzem, hogy a szeméremcsontom kiszakad.
Ne parázz, amíg nem jött meg van remény! Egyébként át tudom érezni a helyzeted, már mi is fél éve próbálkozunk, az állandő méricskélés, időzítés, mensi nem várása, stb. teljesen őrületbe tudja kergetni az embert!
Írd meg, hogy mi lett, szurkolok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!