Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs ovulációm, vagy mi a baj?

Nincs ovulációm, vagy mi a baj?

Figyelt kérdés
Már pár ciklus óta próbálkozunk az első babával, mivel eddig nem jött össze, gondoltam megpróbálom az ovulációs tesztet. A ciklus.hu szerint holnap kellene ovulálnom, szerda óta használok tesztet. Szerdán és csütörökön halvány volt a második csík, tegnap elfelejtettem tesztelni, ma pedig szinte nincs is második csíkom. Ha valóban a napokban ovulálnék, akkor már erősödnie kellene, nem? Egyébként kb. 30 naposak a ciklusaim, szept. 6-án kezdődött a menstruációm. Képim az előző tesztekről sajnos nincs.

2014. szept. 20. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] én cickafark teát iszom
2014. szept. 20. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
mikor csinálod a teszteket?? tudtad, hogy este fele kell??mindig abban az időpontban? és lehet csak egy napig lesz olyan erős mint a kontroll csík lehet pont tegnap mutatta volna ki.... remélem segítettem :)
2014. szept. 21. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek. Eddig 4 órakor csináltam mindig, olvastam, hogy jobb lenne később, de a munkaidőm miatt nem tudom este megcsinálni. Próbálok keveset inni előtte, tegnap fél órával előbb teszteltem, mint szoktam, mert esküvőre mentünk(de gondolom ez a fél óra annyira nem befolyásolja az eredményt, vagy igen?) Érdekes, hogy tegnap este és ma is mintha éreznék valamit, és picit nyálkás folyásom van(lehet most fogok ovulálni?) Kiváncsi vagyok, ma mit fog mutat a teszt...
2014. szept. 21. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok :) mit mutatott a teszt? szerintem az ovuteszt lényege, hogy pontosan csináld fél óra nem számít persze de inkább 6 óra után jobb eredményeket mutat :)
2014. szept. 21. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
A mai teszt halványabb a kontroll vonalnál, de valamivel erősebb, mint a csütörtöki, gondolom akkor a tegnapi teszt valamiért nem stimmelt... Úgyhogy valószínű, hogy az ovuláció később lesz(ha lesz), a baj csak az, hogy a férjem 5 napra elutazik, szóval mire hazaér, addigra meg szinte biztos, hogy lecsúszunk ebben a hónapban a dologról :( Tudom, hogy jobb lenne, de a munkahelyemen nem lehetne a tesztelést diszkréten megoldani :S
2014. szept. 21. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!