Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív a teszt? X-epil

Negatív a teszt? X-epil

Figyelt kérdés

[link]

[link]

még nem késik

2014. szept. 19. 08:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

rossz a kép minősége :/ de jeleztem hogy én hol látom :

[link]

nem láttam még pozi tesztet szóval még abban sem vagyok biztos hogy ott kell e lennie? :/

2014. szept. 19. 12:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, ott kell lennie. Ha nagyon eldöntöm a laptop képernyőjét, akkor látok valamit de nagyon halványan. Viszont, ha élőben lehet látni, akkor az a második csík! :)
2014. szept. 19. 13:27
 13/22 A kérdező kommentje:
de jóóó!!! akor már nem csak én láttom ott a 2. csíkot :)))
2014. szept. 19. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
igen ha megdöntöm a laptop képernyőjét ott a csík ahol lennie kell.bíztató. hol van még kedd?
2014. szept. 19. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz a kép minősége, én nem látok 2 csíkot. Persze ha nézem erősen akkor odaképzelhető biztos.
2014. szept. 19. 13:51
 16/22 A kérdező kommentje:
már csak kedden fogok tesztelni adig nézem továbbra is hőm ami már most is bíztató számomra :)
2014. szept. 19. 13:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia én is keddre nem várom ma én is teszteltem sajna nekem negativ lett hiába bámultam 10percig! De kedd még messze van addig csak reménykedek!Neked van tünet?
2014. szept. 19. 16:51
 18/22 A kérdező kommentje:
talán csak annyi hogy jóval 37.0 fölött van a hőm kicsit mint ha fáradt lenék de ez lehet más miatt is :/ és nincs étvágyam pedig ilyenkor aztán meg nő az étvágyam :P neked esetleg valami utolsó? :) ja és néha görcsölgetek meg is ilyedek hogy mensi lesz :( de amíg ilyen magasan van a hőm biztos nem fog ;)
2014. szept. 19. 17:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem is annyi tüntem van hogy nem kivánom az ételt és mielőtt megjön rengeteget iszom most nem én görcsölni egy hete görcsöltem azota nem remélem lesz baba! :) majd azért tartsuk már a kapcsolatot! :)
2014. szept. 20. 08:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha így rákoncentráltok, még el is mehet a bébi, amennyiben van. Én éveket vártam a gyerekemre tehát megértem, de akkor jött amikor abbahagytam az efféle méregetéseket, rákoncentrálásokat , teszteléseket.
2014. szept. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!