11/22 A kérdező kommentje:
rossz a kép minősége :/ de jeleztem hogy én hol látom :
nem láttam még pozi tesztet szóval még abban sem vagyok biztos hogy ott kell e lennie? :/
2014. szept. 19. 12:47
12/22 anonim válasza:
Igen, ott kell lennie. Ha nagyon eldöntöm a laptop képernyőjét, akkor látok valamit de nagyon halványan. Viszont, ha élőben lehet látni, akkor az a második csík! :)
13/22 A kérdező kommentje:
de jóóó!!! akor már nem csak én láttom ott a 2. csíkot :)))
2014. szept. 19. 13:34
14/22 anonim válasza:
igen ha megdöntöm a laptop képernyőjét ott a csík ahol lennie kell.bíztató. hol van még kedd?
15/22 anonim válasza:
Nagyon rossz a kép minősége, én nem látok 2 csíkot. Persze ha nézem erősen akkor odaképzelhető biztos.
16/22 A kérdező kommentje:
már csak kedden fogok tesztelni adig nézem továbbra is hőm ami már most is bíztató számomra :)
2014. szept. 19. 13:53
17/22 anonim válasza:
Szia én is keddre nem várom ma én is teszteltem sajna nekem negativ lett hiába bámultam 10percig! De kedd még messze van addig csak reménykedek!Neked van tünet?
18/22 A kérdező kommentje:
talán csak annyi hogy jóval 37.0 fölött van a hőm kicsit mint ha fáradt lenék de ez lehet más miatt is :/ és nincs étvágyam pedig ilyenkor aztán meg nő az étvágyam :P neked esetleg valami utolsó? :) ja és néha görcsölgetek meg is ilyedek hogy mensi lesz :( de amíg ilyen magasan van a hőm biztos nem fog ;)
2014. szept. 19. 17:51
19/22 anonim válasza:
Nekem is annyi tüntem van hogy nem kivánom az ételt és mielőtt megjön rengeteget iszom most nem én görcsölni egy hete görcsöltem azota nem remélem lesz baba! :) majd azért tartsuk már a kapcsolatot! :)
20/22 anonim válasza:
Ha így rákoncentráltok, még el is mehet a bébi, amennyiben van. Én éveket vártam a gyerekemre tehát megértem, de akkor jött amikor abbahagytam az efféle méregetéseket, rákoncentrálásokat , teszteléseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!