Ez pozitív vagy inkább negatív?
2014. szept. 18. 12:42
11/19 anonim válasza:
Én is látom a második vonalat,szerintem is pozitív :) tesztelj később,akkor már erősebb lesz a vonal (első pisiből csináld)...majd írd meg,hogy mi volt :)
12/19 anonim válasza:
Nahát....előbb válaszoltam már. Megint megnéztem a képet és tényleg látom én is a második csíkot. (elég rossz a munkahelyi gépem és a képernyő néha sz*rakodik, valószínűleg most épp helyreállt). :) Szóval változtatok a véleményemen, szerintem is pozi, de azért tesztelj pár nap múlva.
13/19 anonim válasza:
Pozitív.A negatív hozzászólással ne foglalkoz!!
14/19 anonim válasza:
yértelműen pozitív. Elárulok egy titkot. Töltsd fel a teszted képét gépre, döntsd meg egy kicsit a monitort vagy laptopot hátrafelé, hogy sötétebb legyen a képernyő. Egyből látni fogod, hogy ott van a csík vagy nem. Én így 98% pontossággal meg tudom mondani az ide feltöltött tesztekről, hogy nega vagy pozi.:)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jövőhét csüt.-n tesztelek újra.Ha tényleg terhes vagyok akkor mikortól lehet látni az uh.-n?
2014. szept. 20. 10:49
16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Teszteltem ma reggel egy -at.Már csak ritkán görcsölget a hasam,a melleim viszont irdatlan módon fájnak de gondolom ez akkor pms tünet lesz,ugyanúgy mint a hátfájásom,megjelent fehér nyúlós folyás is plusszba,ami egyre kevesebb,de még van főleg aktus közben és pisiléskor.Nemtudom akkor ezek után,hogy miért volt halvány +,és hogy miért görcsölt meg húzódott,fájt a hasam egy hétig.Van valami ötletetek?
2014. szept. 26. 19:02
18/19 anonim válasza:
Xepil teszt volt jól látom? Képzeld nekem most már vagy 6 lett halvány "pozitív", de tuti nem vagyok terhes, a csíkok sem erősödtek semmit. Nem tudom mi van most ezekkel a tesztekkel, mert korábban nem csináltak ilyet. :(
19/19 A kérdező kommentje:
Az x-epile-m lett negatív.Én sem értem a teszteket. :( Az orvosnak mindig az az első kérdése,hogy csinált már tesztet? De ilyenkor mi a helyzet ha az első teszt pozitív a második pedig negatív,( mind a kettő első viz.-ből ). El vagyok teljesen keseredve.. Olyan helyen dolgozok ahol jobb minél előbb tudni azt is ha terhes az ember és azt is ha nem..
2014. szept. 29. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!