Renszeres menstruáció, egyszer kimarad. Mikor lehet próbálkozni?
Figyelt kérdés
29évesen soha nem maradt el a mensim kivéve mikor terhes voltam még akkor sem mikor nagy stressz ért.de mostanában eléggé bánt valami de nem érzem úgy hogy teljesen kész vagyok hogy ne jöjjön meg.másfelől meg rajta vagyunk a babán de 5dik napja negativak a tesztek se mellfájás se semmi.ha elmarad a menstruáció ebben a hónapban attól lesz ovulációm?lehetek terhes?2014. szept. 17. 08:30
1/3 anonim válasza:
Ezt úgy érted, hogy már 5 napja késik? Mert akkor már elvileg ki kéne, hogy mutassa a teszt. Ovulációd attól még lehet ebben a hónapban. Mikor kellett volna megjönnie?
2/3 A kérdező kommentje:
12 dikén kellett volna megjönnie.Most teljesen összezavarodtam ,hogy pont most marad ki mikor a kis tesót tervezzük.De próbálok nem erre gondolni mindig csak pozitivan állni hozzá. :) 12-én kb 13-dik naptól teszteljek ovulációra?Elnézést ha zavaros vagyok de kavarognak bennem a dolgok!köszönöm
2014. szept. 17. 11:02
3/3 anonim válasza:
Hát lehet, hogy csak késik, vagy késői ovud volt, emiatt nem mutatja még ki a teszt a terhességet. De nagyon sok dolog miatt késhet is. Szerintem várj még pár napot, vagy ha elég türelmes vagy, akkor várj hétfőig, csinálj újra tesztet és ha az is negatív, akkor keresd fel a nőgyógyászod. Én legalábbis ezt tenném, ha pozitív, akkor meg azért keresném fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!