Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van az, hogy másfél...

Mitől van az, hogy másfél napig megvolt a mensim, utána meg már 4 napja csak barna folyásom van? Az is minimális.

Figyelt kérdés

Rám ez egyáltalán nem jellemző,mert 4-5 napig szokott meglenni a mensim!Terhes nem vagyok,mert igaz,hogy 28 naposak a ciklusaim,szeretnénk is babát,(ovu-kor is eggyütt voltunk)de azon a napon mikor csökkent a vérzés,teszteltem és ---lett a 25-ös teszt.Tesztelni meg már nem fogok.

Csak arra lennék kíváncsi,hogy mitől lehet ez a napokig tartó barna folyás?

Volt ilyen valakinek?Tapasztalatok?

2010. jan. 19. 16:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi,de sajna--lett:(

Jött ovu és terhességi is.

Az ovun halványan de látható 2 csík,de a terhességin semmi.

Majd akkor most megvárjuk a pé-t,aztán 5 napig no sex,aztán irány a spermavizsg.Remélem minden oké lesz.

Olyan ari vagy,hogy így érdeklődsz!Köszi szépen!

2010. jan. 22. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem előző hónapban volt ilyen a mensim!Nem elég,hogy három nappal korábban(24 napra)jött meg de két enyhe "barna"és még egy éppencsak barna foltos nap után el is múlt!Ismerősöm azt mondta várjam meg a köv.ciklus felét és akkor csináljak tesztet mert a barnázás oka lehet hormonok miatt amik a terhességi tesztet is bezavarják így lehet téves nega.eredmény!Hát meg is csináltam a tesztet de sajna nekem egy csíkos lett és tegnap ismét 24 napra de meg jött!Nem az a vér piros inkább sötét színű de határozottan nagyobb mennyiségben!A lényeg,hogy van esélyed terhességre is csak esetleg a hormonok átverték a tesztet!Drukkolok!!!!
2010. jan. 22. 19:03
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia!Aranyos vagy,de most megint nincs baba:(

Csütörtök környékén lesz remélem pé-m.Holnaptól 2 naponta megyek pé követésre,aztán meglátjuk mi lesz.

jÖNNEK SORBA A KÜLÖNBÖZŐ VIZSGÁLATOK,REMÉLEJÜK MINDEN RENDBEN LESZ!

2010. jan. 24. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!