A párommal babát szeretnénk Már nagyon izgatott vagyok pedig még csak 3 nap telt el a szeretkezésünk óta és az is sajnos ugy zajlott hogy menstruáltam de nagyon kevés volta vérzés az utolsó 4 napban szerintetek ilyenkor már érdemes tesztet csinálni?
Bocsánat, de hangosan felröhögtem! :-)
3 napos terhesség nem a szextől számított 3.nap!!!!
Kicsit még olvasgass a témában!
Ennyire ne menj előre, sokan sőt szeritnem a többségnek több hónap is beletelik mire terhes lesz. Sőt minél inkább rápörögsz annál később leszel terhes.
A tesztnél úgy értik a 3 napot, hogy a kimaradt menstruáció után 3 nappal mutatja ki. Valóban a menstruáció környékén érdemes tesztelni. Amúgy több nap mire létrejön a terhesség, beágyazódik, úgy hogy nem fog mutatni semmit. A doki meg uh-on pláne nem lát semmit. Nekem a tesztem pozitív volt, csak halvány, a doki uh-on semmit nem látott még. Vizsgálatnál érezte hogy a méhszáj másabb, így azt mondta hogy nem zárja ki a terhességet, de semmi nem látszik.
Szóval ne agyalj rajta, ne legyél ennyire izgtatott, mert annál később lesz baba. Láthatod, sokan mennyire akarnak babát akár évek óta nem jön össze, aztán a tinicsaj egy buliba lefekszik valakivel aztán rögtön terhes. Miért? Mert neki nem a babán kattog az agya, hanem élvezi az életet. Csináld te is azt, élj, kapcsolódjatok ki, éljetek rendszeres szexuális életet és pár hónap alatt össze is jön majd a baba. Ha meg nem akkor menj dokihoz vizsgálatokra. Addig fölösleges, persze rákszűrést érdemes csináltatni addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!