Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vékony méhnyálkahártya egyenlő...

Vékony méhnyálkahártya egyenlő a vetéléssel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,hogy ha úgy esnék teherbe,hogy nagyon vékony a nyálkahártyám,(legutóbb 4mm volt mikor nézte)akkor biztosan elvetélnék?

Illetve amint kimutatná a teszt a terhességet,és rögtön elmennék dokihoz,valamit tud rá felirni hogy megvastagodjon?Akkor lenne esély hogy ne vetéljek el?Vagy ha már teherbe esek vékony nyálkahártyával,közbe nem lehet "megvastagitani"? (bocsánat ha hülyeséget kérdezek)

E vitaminról olvastam itt,hogy az jó a megvastagitásra.Ezt be lehet szerezni recept nélkül is?Melyik fajta a jó,és mennyit kell belőle szedni?

Köszönöm!

2014. szept. 14. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:

szia.e vitamin biztosan jó.szépségvitamin. dr chi van nekem, 60 szemes kb 2500 ft körül van.

valamit hatott,nekem nem lett pattim. de lehet odabent is van vmi.ezt nem tudom,de érdemes kipróbálni. én gravida mellett szedem 680 mg/ szem.

2014. szept. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!