Szellemcsík volna? Képpel
Figyelt kérdés
Az előző kèrdèsem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Előre is köszönöm a vàlaszokat :)
2014. szept. 13. 15:58
11/19 A kérdező kommentje:
Ès egy màrkàból vannak a tesztek.ez egy USA-ban gyàrtott teszt,ma este teszteltem màsikkal is. Ez sz.r arab teszt,ezen meéghalvànyabban,de szintén ott van. Létezne ennyi szellemcsíkos teszt?
Köszönöm Mindenkinek aki eddig rànèzett a fotókra. mindenkinek ment a zöld kezecske termèszetesen :)
2014. szept. 13. 19:00
12/19 anonim válasza:
Kétnaponta duplázódik a hcg a szervezetedben. Ennek már erősödnie kellett volna, szóval szerintem ne éld bele magad. Én is látom egyébként.
13/19 A kérdező kommentje:
Eü-s vagyok,tudom,hogy kèt naponta duplàzódik.de ezen màr nem kell bogaràszni a csíkot,az előzőkön igen.fogalmam sincs mikor volt közèpidő az eltolódott ciklusok miatt.ha lesz is ebből valami akkor bőven utàna fogant.
Hidd el,èn örülnèk a legjobban ha megjönne.
2014. szept. 13. 20:59
15/19 anonim válasza:
Ez nem szellemcsík. Halvány pozitív.
17/19 anonim válasza:
szerintem pozitív. majd írd meg hogy milyen lett a következő teszt, ha csinálsz még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!