Az ovulácíó mikor van? Úgy értem, hogy amikor a tojásfehérjés nyák van, vagy amikor az ovuteszt van?
Figyelt kérdés
Az ovutesztem ma még negatív,de ma reggel tojcsis nyákom volt és most nem tudom h mi van.2014. szept. 12. 19:55
1/7 anonim válasza:
Ovu akkor van amikor a nyák áttetsző színű és ha két ujjad közé veszed akkor jól nyújtható. Ha még véres is akkor tuti ovud van.
2/7 A kérdező kommentje:
na ez van nekem most,és azért kételkedem mert az ovuteszt negativ.És kb 2-3 nap mulva szokott pozitiv lenni.Na akkor most melyik?
2014. szept. 12. 20:15
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem egyszerű, ha gyereket akartok akkor bújjatok össze ma is meg 2 nap múlva is. Nekem egyszer tökjól láthatóan nyúlós áttetsző véres nyákom volt, na mondom itt az idő. Aznap együtt voltunk és össze is jött a baba. Az ovuteszttel nem tudom mizu mert én sose csináltam.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,csak azért érdeklődőm ennyire mert nálunk ez azért bonyolult,mert a férjemnek nagyon kevés a spermaszáma.Elvileg csak lombikkal lehet babánk,de volt már 2x spontán pozi tesztünk.És ezért tanakodom mert ugy szoktuk h 3-4napig önmegtartoztatás és probáljuk ugy elcsipni.
2014. szept. 12. 20:45
5/7 anonim válasza:
az ovu az első száraz napon van. én így tudom, és a hőmérőzésnél is ez lett a tapasztalatom.
6/7 anonim válasza:
5, Hármas vagyok és sokáig én is azt hittem hogy így van és sose akkor próbálkoztunk amikor nyúlós nyák volt hanem utána mert tutira akartam menni.
Aztán utánaolvastam és mindenhol azt írták hogy ovu akkor van amikor nyúlós nyák van, ami védi a spermiumkkat és könnyen eljutnak a kiszabadult petesejthez. Rá következő hónapban teherbeestem mert a nyúlós napon együtt voltunk :)
7/7 anonim válasza:
Én most próbáltam ki először az ovu tesztet, mostmár a múlt ciklusban. Nem volt tojásfehérjeszerű nyákom, sőt nagyon nem is volt, de az ovu tesztem két napig pozitív volt és egy napig negatív. Ezen a három napon romantikáztunk. :) Kedden teszteltem pozitívat. Tegnapra nem vártam és nem is jött.
Drukkolok !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!