A nagyon folyós hüvelyváladék jellezhet ovulációt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 12:57
1/8 anonim válasza:
olyan vizes? Mert akkor igen!!
2/8 A kérdező kommentje:
igen :) de elég sok,van mikor a lábamon csorog le,kellemetlen tud lenni...
2014. szept. 12. 13:38
3/8 anonim válasza:
Vegyél bugyit, akkor nem fog lecsorogni :D Viccet félretéve, igen ez valószínűleg ovuláció.
4/8 A kérdező kommentje:
szoktam bugyit felveni :D sőt még tisztaságit is csak van mikor pl. megyek fürdeni nincs rajtam ruha és csorgok :P de köszönöm a válaszokat :) nem túl korai amúgy 9-10 ciklusnapon ez?
2014. szept. 12. 13:58
5/8 anonim válasza:
Attól függ milyen hosszúak.
Pl 26 napos ciklusoknal nekem régebben 10-11.nap korul volt.
6/8 anonim válasza:
Igen, gondoltam, csak vicceltem :) Szerintem is kicsit korai a 9-10.napon, de előfordulhat. Hőgörbét nem vezetsz?
7/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem pontosak a ciklusaim :( 27-34 naposak
2014. szept. 12. 14:28
8/8 A kérdező kommentje:
vezettem tavaszal aztán nyára abbahagytam most megint hőmérözők de túl későn kezdtem el így nem tudok semmit csak azt hogy megemelkedett a hőm. A hőgörbével általában kitudtam számolni mikora jöne meg. Esetleg nem lehet az hogy ez a vizes folyás az ovu előjele volt? Mert rá 1-2 napra teljesen kivoltam száradva.
2014. szept. 12. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!